חדשות הספורט ליום רביעי 20/11 שרשרו...
I Iker Casillas New member 20/11/08 #2 סקאוטים מאייאקס נפגשו עם נציגי ביר- ם כיאל. פרסום ראשון: התלהבו ממנו במדי הנבחרת. דוידוביץ` ימשיך להיעדר.
סקאוטים מאייאקס נפגשו עם נציגי ביר- ם כיאל. פרסום ראשון: התלהבו ממנו במדי הנבחרת. דוידוביץ` ימשיך להיעדר.
I Iker Casillas New member 20/11/08 #3 טועמה נפגש עם יאמר, עשוי להגיע בינ- ואר. למכבי נתניה, אם תסוכם העברתו עם ליאז`. קובי בלדב: ``יכול לעזור לנו``
טועמה נפגש עם יאמר, עשוי להגיע בינ- ואר. למכבי נתניה, אם תסוכם העברתו עם ליאז`. קובי בלדב: ``יכול לעזור לנו``
I Iker Casillas New member 20/11/08 #4 ``חובה להעביר את משחק הנבחרת הבא`` ברדה שכבש אמש במדי הנבחרת: הונגריה לא מושכת כמו ח. השנהב
I Iker Casillas New member 20/11/08 #5 מילשטיין: גם אני לא הייתי מצביע לג- אידמק. היועץ המפוטר: ``הוא כמו ילד, יעצתי לו לקנות את הפועל ת``א``
מילשטיין: גם אני לא הייתי מצביע לג- אידמק. היועץ המפוטר: ``הוא כמו ילד, יעצתי לו לקנות את הפועל ת``א``
I Iker Casillas New member 20/11/08 #6 נמני: ``שלם במאה אחוז עם התפקיד`` מנג`ר מכבי הסכים לדבר לקראת הדרבי: ``אין פייבוריטית, הכל פתוח``
I Iker Casillas New member 20/11/08 #7 כתובת אנטישמית בקרואטיה נגד גרנט ``אתה חרא יהודי``, נכתב למאמן יחד עם צלב קרס, בבניין בעיר ספליט.
I Iker Casillas New member 21/11/08 #8 אמסלם: ``צריך להחזיר את כח ההרתעה`` בשורות האלופה שכחו כבר איך זה להיות במצב רוח טוב