חדשות הספורט ליום שני 17/11 שרשרו...
I Iker Casillas New member 17/11/08 #2 גאידמק:מצידי שביתר תרד לליגה 2 או 3 הבעלים ל`מעריב`: מי אלו האוהדים? זה נגמר. ננצח, נפסיד, לא מזיז לי
גאידמק:מצידי שביתר תרד לליגה 2 או 3 הבעלים ל`מעריב`: מי אלו האוהדים? זה נגמר. ננצח, נפסיד, לא מזיז לי
I Iker Casillas New member 17/11/08 #3 עומר גולן: אסור לנו לאכזב את הקהל ביום ד` יתייצב חלוץ הנבחרת מול דידייה דרוגבה ונבחרת הפילים של חוה``ש
עומר גולן: אסור לנו לאכזב את הקהל ביום ד` יתייצב חלוץ הנבחרת מול דידייה דרוגבה ונבחרת הפילים של חוה``ש
I Iker Casillas New member 17/11/08 #4 יו``ר איגוד השופטים ומנכ``ל נתניה נח- קרים. נעצרו ונחקרו בפרשה הקשורה למתן שוחד לאישים במנהל מקרקעי ישראל
יו``ר איגוד השופטים ומנכ``ל נתניה נח- קרים. נעצרו ונחקרו בפרשה הקשורה למתן שוחד לאישים במנהל מקרקעי ישראל
I Iker Casillas New member 17/11/08 #5 דירוג: שחר פאר נותרה במקום ה38- המחבט מס` 1 דורכת במקומה, ציפי אובזילר עלתה שלב ל175- בעולם
I Iker Casillas New member 17/11/08 #6 חרזי: דיבורי האליפות לא באו מאיתנו מגן חיפה מרגיע: ``דברים יסתדרו, אנחנו מספיק טובים כדי לצאת מזה``
I Iker Casillas New member 17/11/08 #7 הכח עמידר:באג`י ישוחרר ויסוקר יוחתר השוער מגמביה שגילה יכולת מאכזבת וביקר את הקבוצה ייחתך
I Iker Casillas New member 17/11/08 #9 פלאמיני:`` השחקנים במילאן טובים מבא- רסנל. הצרפתי על הזמן באיטליה: ``אני לומד הרבה מלשחק לצד כוכבים``
פלאמיני:`` השחקנים במילאן טובים מבא- רסנל. הצרפתי על הזמן באיטליה: ``אני לומד הרבה מלשחק לצד כוכבים``
I Iker Casillas New member 17/11/08 #10 לא רק שוסטר: אוהדי ריאל גם נגד מיא- טוביץ`. המנהל המקצועי שמע שריקות בוז צורמות וקולות שקראו לו ללכת הביתה
לא רק שוסטר: אוהדי ריאל גם נגד מיא- טוביץ`. המנהל המקצועי שמע שריקות בוז צורמות וקולות שקראו לו ללכת הביתה
I Iker Casillas New member 17/11/08 #11 רוברטו מנצ`יני נבחר למאמן השנה באי- טליה ב2007/08-. בטקס התחבק עם מוריניו: ``מודה לשחקני אינטר``
I Iker Casillas New member 17/11/08 #12 ``באנו כדי לנצח. בן חיים סיפר על... ישראל. חלוץ צ`לסי נחת עם עוד שלושה שחקנים של נבחרת חוף השנהב
I Iker Casillas New member 17/11/08 #13 איווניר: יש שחקנים מוכשרים, זה הזמ- ן שלהם. מאמן הצעירה לקראת סרביה: ``זו תחילת דרך שיכולה להיות טובה``
איווניר: יש שחקנים מוכשרים, זה הזמ- ן שלהם. מאמן הצעירה לקראת סרביה: ``זו תחילת דרך שיכולה להיות טובה``
I Iker Casillas New member 17/11/08 #14 שחקני מכבי ת``א, שיעורי בית הכנתם? נוהל חדש: השחקנים מקבלים דיסק לצפייה ביתית. ייני וג`אן צפו ולמדו
I Iker Casillas New member 17/11/08 #15 מיאטוביץ`: ``יש לנו אמון מלא בשוסטר`` ריאל מדריד ממשיכה בינתיים עם הגרמני. רמון קלדרון התנגד לפיטוריו
מיאטוביץ`: ``יש לנו אמון מלא בשוסטר`` ריאל מדריד ממשיכה בינתיים עם הגרמני. רמון קלדרון התנגד לפיטוריו
I Iker Casillas New member 17/11/08 #16 אוואט: קונה מקום 30 ועליה למונדיאל בניון ובן חיים יגיעו רק בלילה, טועמה: ``לא מתרגשים``
I Iker Casillas New member 18/11/08 #17 מהפך: בית``ר ניצחה 1:2 בנתניה בן שושן 53 ויצחקי 55 הפכו פנדל של גזל 33. ברוכיאן החטיא פנדל 87.
I Iker Casillas New member 18/11/08 #18 בנאדו ליעקב: ``תרשום על הכוס שזרקו.. עליי``. גאידמק נפגש עם פניג`ל. בנאדו: לא היה נעים לקרוא את הדברים שלו
בנאדו ליעקב: ``תרשום על הכוס שזרקו.. עליי``. גאידמק נפגש עם פניג`ל. בנאדו: לא היה נעים לקרוא את הדברים שלו
I Iker Casillas New member 18/11/08 #19 מתיאוס: ``השחקנים שלי היו עצבניים`` מתיאוס ביקר את חניכיו. חטאפה התרשמה משכטר ותכנס למו``מ עם נתניה