* חדשות * והפעם מאיכילוב

רוייקו

New member
* חדשות * והפעם מאיכילוב

אז קודם כל, החודש עברה המחלקה למיגדל האישפוז החדש. מדובר באישפוז ברמה של מלון. זה מעלה גם את רמת הטיפול בכמה מונים (כי פסיכולוגית זה גורם לעובדים ולחולים כי הסטנדרטים גבוהים) ולצד זה החדשות הרעות באותו עניין: לא יתקצרו התורים בעקבות המעבר. העומד ישאר בעינו. וההההחדשות, בה´ הידיעה: דיברתי היום עם דר´ סובחי (בעניין אמא שלי, שהתחילה לאכול קצת יותר וכו וכו) והוא סיפר לי שהשבוע ביצע ניתוח מעקף קיבה (LAP RNY GBP) ראשון בישראל.הניתוח קארך קצת פחות משעתיים, ללא סיבוכים וללא בעיות כלשהן בניתוח. (ללא ג´אוגונוסטומי וללא נקזים בכלל, מלבד המוואק שהוצא ללא בעיות כלשהן, לאחר 24 שעות מהניתוח) המנותחת שוחררה 48 שעות לאחר הניתוח, לאחר ביצוע צילום גסטרוגרפין. מבדובר בחידוש ממשי, כי זה הניתוח הראשון שמבוצע בישראל בלפרסקופיה. עד עתה בוצע הניתוח בגישה המסורתית, בעיקר על ידי פרופ´ חרוזי ושות´ (שגם ניתוח אותי בפעם האחרונה, לשביעות רצוני) הניתוח המדובר בעצם קשה מאוד לביצוע. זה אחד מניתוחי הבטן הקשים שכירורגים חוששים לבצע אותו, כי הוא דורש מיומנות גבוה ביותר מהמנתח וגם בעל סיכויי סיבוכים וסיכון גבוהים יותר מניתוחי הגבלת קיבה. כל הכבוד כן ירבו.

ארינה

New member
תמיד אמרתי שדר´ סובחי הוא רופא

מעולה!!!!!!! כל הכבוד לו, הוא לפני הכל בנאדם ואח"כ רופא הוא ממש אנושי. שיהיה לו בהצלחה..

למעלה