חדשות וידיעות מהארץ ומהעולם

"כלב מי שלא מקבל קנס" ../images/Emo107.gif

סיפור אוסטרלי שפורסם אתמול בכתבה בידיעות אחרונות (מוסף 24 שעות, עמ´ 8, למטה): "אדם שתקף שלושה שוטרים בסידני, אוסטרליה, עשה את טעות חייו כשבעט גם בכלב שהיה עימם. התוצאה: בית המשפט הטיל על האיש קנס של 400 דולרים אוסטרליים, לאחר שנמצא אשם בהתאכזרות לחיה. כן, הוא נענש גם על תקיפת השוטרים - 200 דולרים אוסטרליים בלבד". הנה ראייה יפה ל-drm, רוניקו ושותפיהם - שבמדינות מפותחות, ונאורות מישראל - ערכם של חיי החיה אינו זול יותר ואינו פוחת מערך חיי האדם, ואפילו יקר יותר - שהרי אדם יכול להגן על עצמו, ואילו החיה נותרת חסרת אונים מול הרוע האנושי. אבל - אנחנו לא אוסטרליה, וכנראה שגם לא נגיע לרמת נאורות גבוהה כל-כך, ולכן - נשאר תמיד אי-שם, ברמת המוסר של העולם השלישי... אשתדל להעביר בהמשך סריקה של הכתבה. יום נעים. זיו

morality

New member
בדיוק בימים אלה מתגבשת הצעת חוק../images/Emo88.gif

בעניין החמרת העונשין על התעללות בבעלי-חיים. את הצעת החוק הגיש חבר הכנסת אברהם פורז, בתחילת מרץ היא עברה קריאה טרומית ובקרוב יתקיימו דיונים עליה לקראת העלאתה לקריאה ראשונה. סמוך לדיון הראשון שיתקיים שאנטי תיידע אותנו כדי שנוכל לכתוב לחברי הוועדה בכנסת כמה חשוב לנו הנושא.

shanty.G

New member
../images/Emo26.gifמבצע האימוץ הגדול יוצא לדרך!

אירוע ענק בכלביה
חברים יקרים שימו לב, בתאריך 25.5.02 , יום שבת הבא ב 11:00 בבוקר, יתקיים מבצע אימוץ גדול בעמותת "תנו לחיות לחיות". האירוע יהיה בהשתתפות שחקנים, זמרים ואומנים מהשורה הראשונה, אשר יביעו בנוכחותם הזדהות ותמיכה בבעלי החיים היתומים. ולמה לעשות רעש מ"עוד" שבת של אימוץ? בפעם האחרונה שנערך מבצע דומה, נמסרו לא פחות מ 60 כלבים לאימוץ לבתים חמים! פה בפורום, נביא מדי יום תמונות של כלבים וחתולים הממתינים לאימוץ בבית המחסה של העמותה במשק דרור (מושב תלמי מנשה) בכניסה לעיר רמלה. כולם מקסימים- אתם מוזמנים להציץ באתר העמותה ולשלוח הלאה את התמונה של הכלב או החתול שבדיוק החבר/השכנה/הדוד מחפש בנרות לאמץ לחיקו. כל כלב וכל חתול המוצא בית חדש, מפנה מקום לחדש הזקוק לבית מחסה. * תמונות של בעלי חיים נוספים המיועדים לאימוץ תוכלו למצוא באתר העמותה בפינת האימוץ. * האירוע יאובטח כפי המקובל באירועים מסוג זה. העבירו בין מכריכם את המסר עם הלינק והתמונות, אנחנו פה נשתדל לעשות את המקסימום כדי לתת לאירוע חשיפה מירבית, למען הכלבים והחתולים המשוועים ל
חם. בהצלחה למבצע הגדול!
shanty

Michalz70

New member
שאלה לשנטי: לגבי הסגר לאחר נשיכה

אני זוכרת שלא מזמן שלחנו פקסים, אימיילים ומכתבים לחברי הכנסת בקשר להכנסת מספר סייגים בחוק פקודת הכלבת (נדמה לי שזה השם), כגון מדוע ההסגר אינו מיום הנשיכה, אלא 10 ימים מיום שהוסגר הכלב, מדוע אין שום אחריות של המכלאה על שלום הכלב וכו´. מה הסטטוס של החוק הזה? מה קורה אם בעל הכלב אינו מוכן למסור את הכלב להסגר לאחר שנשך? כאשר ידוע בוודאות שהכלב בריא ומחוסן ולא רוצים שישב 10 ימים בכלוב, חשוף לאכזריות, חוסר טיפול וטראומה נפשית? כמה שיניים יש לחוק הזה ואיך הם יכולים לקחת את הכלב אם בעליו לא מוכן לתת אותו? תודה!

shanty.G

New member
תקנות/פקודת הכלבת

עד כמה שידוע לי, אסור להתנגד לפקחים שבאים לקחת את הכלב להסגר, מכיוון שהם עושים זאת ע"פ חוק, ולפיכך התנגדות לכך היא עבירה על החוק. לפקח/למשרד הבריאות לא משנה גם אם לפני חודש הכלב קיבל חיסון. אם הוא נשך, הוא חשוד מבחינתם כנגוע, למרות החיסונים, התעודות וכל אסמכתא אחרת. תמוה ובלתי הגיוני, אך כרגע זהו החוק. תשובה חד משמעית לגבי אכיפת החוק, אין לי עבורך, אבל אני מבטיחה לברר. יכול להיות שמישהו בפורום ידע להשיב עד אז

shanty.G

New member
../images/Emo107.gif האסקי מעורבת מחפשת בית

כלבת הסקי מעורבת בת 7 חודשים. חביבה ומקסימה עד מאוד. מתאימה לבית או דירה עם ילדים.
לפרטים- עמותת תנו לחיות לחיות 6241776/82/96-03

shanty.G

New member
../images/Emo107.gif חדש בכלביה

פרטים יעודכנו באתר העמותה ביום א´.

shanty.G

New member
../images/Emo108.gifגורת חתולים בת חודשים

נאספה על ידי מתנדבי העמותה כאשר אמא שלה נטשה אותה היא גדלה עם בקבוק ומטרנה וכבר עצמאית ומחפשת בית חם! פרטים נוספים באתר העמותה

shanty.G

New member
Too little, too late

תגובה של אמנון לוי למכתב של עמותת לב לחי בעניין "מכת החתולים" ששודרה בתוכניתו מלפני מספר ימים פורסמה ב"פנאי פלוס". "אני האחרון שיעליל על חתולים" הוא המשפט הכי מתאים שיכול היה למצוא בתגובה לנאמר במכתב. ללוי יש חתול. יופי. עכשיו גם יש לו רייטינג והכל בא על מקומו בשלום. נניח

m_shy

New member
דרושה עזרה ביום הירוק ב-22 לחודש

ביום רביעי הקרוב, ה-22 במאי, יתקיים יום ירוק באוניברסיטת חיפה. אנחנו מתכוונים להקים שם דוכן העוסק בזכויות בעלי חיים. כל מי שמוכן לעזור באיושו יתקבל בברכה. נהיה שם מסביבות השעה 10:00 ועד סביבות 14:00. אנא פנו אלי בדואר אלקטרוני, והשאירו מספר טלפון להתקשרות. תודה ולהתראות. שי משולם

shanty.G

New member
הצלה ושחרור קופים ממעבדות בהודו../images/Emo65.gif

בשבוע שעבר שוחררו 37 קופי מקק-רזוס ושתי עיזים מהמכון הוירולוגי בפןנה, הודו, ע"י פעילי PETA. הקופים והעיזים שוחררו מאחר שמכון המחקר לא עמד בתקנות לרווחת בעה"ח המחוייבות בחוק.

לילךLilach

New member
רבע מיונקי העולם בסכנת הכחדה ../images/Emo18.gif

נתפס ברשת תפוז 21.5.02 רבע מהיונקים בעולם עומדים בפני סכנת הכחדה ממחקר חדש שנערך על הסביבה הגלובלית עולה כי בעוד כ- 30 שנה, כרבע מאוכלוסיית היונקים יעמדו בפני הכחדה. טייגר סיבירי, קרנף שחור, נמר אסיאתי הנדיר גם היום וצ´ינצ´ילה קצרת זנב הם רק רשימה חלקית מאד של זני היונקים שצאצאינו לא יזכו להנות מהם מקור הכתבה: Independent News

Ergil

New member
תינוק נולד בלי ידיים ורגליים

חשד: תרופה טבעית שנטלה אמו במהלך ההריון

goldy27

New member
מישהו רוצה ביס?

חברים כאן goldy27 על המילה מביא לכם אותה בכתבה על לקוח שאכל במקדונלד´ס וגילה ג´וק בתוך ההמבורגר. יאמי. מזכיר לי את הסיפור שהיה עם בחורה אחת בארצות הברית שגם אכלה במקדונלד´ס וגילתה בתוך החטיפי עוף שלה ראש של תרנגולת. הם רצו לתת לה ארוחות חינם במשך שבועיים בתור פיצוי אך היא תבעה אותם על 100,000 $. הבחור עם הג´וק כנראה קצת יותר צנוע. הוא מסתפק ב-15,000 ש"ח. ואותו רצו לפצות בארוחה חינם. מביא לכם את הכתבה שתתרשמו בעצמכם. בתיאבון.

למעלה