חדשות ועדכונים.

tygger

New member
חדשות ועדכונים.

אוקי. בוקר טוב, צהרים טובים לילה טוב. בשעה טובה, הכל מסודר וניתן להתחיל לסדר את הפורום כמו שצריך. להלן מספר דברים דברים שנוספו/שונו: 1) לוח ימי הולדת נוסף לו. 2) הלוח הראשי של הפורום שלנו הוא פורום אירועים, אז לא לפדח ולשים שם את הדברים. 3) נוסף פורום דירות להשכיר. 4) הודעות כאלה ואחרות על השכרה יכולות לעלות לשם בלי בעיה, גם למי שמחפש להשכיר. אבל בפורום עצמו אני מעדיף שלא יהיה פרסום. 5) דברי פרסום, הודעות פרסום ודברים כאלה שאין בהם קשר לפורום או שאין להם מקום בפורום הזה ימחקו! ואחרון, אך חשוב ביותר: הודעות נאצה, קללות, חשיפת פרטים אישיים, תוביל להעפה מיידית של כותב ההודעה מהפורום. במקרה של חשיפת פרטים אני גם אשקול את מסירת פרטיו לגורמים אחרים. אין לי כל בעיה עם וויכוחים, אומיטקונים כועסים, וכעס כזה או אחר. אבל כאשר הדבר יצא מכלל שליטה . . . כמובן שאין כל בעיה בברכות מגוונות
הצעות יעול? אלי.

רינת24

New member
לפי דעתי את הארועים צריך להשאיר

בפורום כי אני ואתה יודעים שזה בלוחות אבל כל המזדמנים שנכנסים לא יבינו שזה שם הלוחות הם כמו הלוחות בעיתון קניה ומכירה וכ"ו אם הפורום הוא לא המקום לארועים בחיפה אז למה הוא כן כי מזמן האחרון הוא כמו צ´אט

tygger

New member
תראי, הלוחות קיימים לשם כך.

היות ומודעות נעלמו אחרי שאנשים מתכתבים אז אני לא ממש רואה סיבה מיוחדת לשים אותם בפורום. אין לי בעיה אם תפרסמו את הדבר, אבל את הפרטים אפשר לשים בלוח האירועים. תזכורות גם ניתן לשים בפורום. אבל את מירב הפרטים על האירוע ניתן יהיה לשים באירועים. מי שלא מבין, ככל הנראה לא יודע לקרוא, כי זה כתוב לו למעלה בפורום, וגם הוספתי את זה ללינקים המופיעים בראש העמוד. חוץ מזה, לומדים. . .

tygger

New member
הממ, לא ממש אבל אני עובד על זה.

אני אנסה לסדר איזה אתר פשוט ונוכל להעלות את התמונות לשם ואז לתת קישור לתמונה. אולי ב PIC4U? שווה לנסות. אני אבצע בדיקה.

tygger

New member
אוקי פתרון זמני.

באתר של PIC4U.CO.IL יש את האופציה להעלות תמונות. ניתן שם משתמש [email protected] ואת הסיסמה : tapuz אחרי זה ניתן לתת קישור לתמונה. אפשרי?

tygger

New member
את התמונות נעלה לפורום.

אבל את האירועים ניתן לשים שם.

למעלה