חדשות ועדכונים

Jupiter30

New member
המירוץ למיליון: מדרגות לגן העדן של העריכה

[URL]http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4615524,00.html[/URL]

אם נאמין לעריכה, ואנחנו לא, וובה ואלה ניצלו ברגע האחרון מהדחה שוברת לב. סמדר שילוני נושמת לרווחה, נפרדת מהדואניות וחושבת שאם רז ואלכסה ושי וליאל היו קצת יותר מעניינים אולי גם היה פה קצת יותר שמח
סמדר שילוניפורסם: 18.01.15 , 09:26

"את רז אפשר רק להעריץ - הבחור עושה כמעט הכל לבד, והוא לא רק עושה את זה לבד אלא עם שני תיקים פלוס אלכסה על הגב. משחק כדורעף-בּוֹצִים, מירוץ בולי-עץ, יו ניים איט. עוד לא נולד הפיני המשועמם שימציא משימה שרז לא יציל, ותוך כדי זה גם ינהל את גנון-אלכסה בשיא הרגישות. אלכסה מצידה לא לוקחת אותו כמובן מאליו וגומלת לו בנדיבות במחמאות לגבריות העדינה שלו (אם תשאלו אותי הוא ראוי לקמפיין הרגליים הזה לא פחות!). זה עובד והם שומרים על מקום טוב באמצע. בחיי שאם שני הזוגות האלה היו מעניינים קצת יותר מצבע שמתייבש על הקיר, הם היו יכולים להיחשב כליהוק מוצלח."

kokita66

New member
כתבה על שי ועדי בוואלה! סלבס

זה מה שהועלה בעמוד הפייסבוק
https://www.facebook.com/wallaceleb...3808954307758/874848209203825/?type=1&theater
&nbsp
למי שאין פייסבוק זו כתבה שעוסקת בעסק החדש של התאומים.
הנקודה היא שיש שם תגובות נגדם כמובן ושי טרח לענות להם בצורה כל כך טיפשית וילדותית:
לא ביקשנו פרגון, גם לא ידענו על האייטם הזה,אנחנו יודעים שביקורת זה חלק מהעסק, כל עוד זו ביקורת עניינית ובונה.
&nbsp
לכל הדגרנטים שקוראים לנו טיפשים ובכיינים (יש הבדל בין לבכות כשהפרטנר או חבר מהמירוץ סובל לבין להתבכיין על משימות) אתם מוזמנים לשבת איתנו על כוס קפה ולהבין כמה אתם טועים.
&nbsp
לכל האימהות מבינכן שמלכלכות, מציע לכן להשקיע יותר בחינוך של הילדים שלכם במקום לטנף לי את הפייסבוק.
&nbsp
לכל הנשים הממורמרות שלא אישרתי בפייסבוק/מצולמות עם עומר אדם חצי עירומות, לשמוע מכן שאנחנו הומואים (שזו לא קללה אגב ,חבורת אנשים חשוכים) וטיפשים וואלה אני שמח שאתן לא נמנות על מעריציי.
&nbsp
כנל לגבי אותם נערים שמתנהגים כמו בבונים ולא קולטים שבסופו של דבר אנחנו רק בני אדם ואנחנו לא רכוש של אף אחד.
&nbsp
ולסיום, המעריצים שלנו, וגם אלה שרק מפרגנים, תודה רבה, מאחלים לכם רק אהבת חינם, אושר וסביבה מפרגנת, נשיקות!
&nbsp
או
&nbsp
בכיינים? אם היית רואה את אחיך מעולף על הריצפה לא היית בוכה? אם היית רואה את חברה שלך טובעת לא היית בוכה? חתיכת יצורה לכי תזדקני עם האלף חתולים שלך, טיפשה.
&nbsp
או
&nbsp
אין אמונה באנשים עם פייסבוק בעברית. תדאג לחנך את ילדיך שלא יצאו כמוך.
&nbsp
אני מבין שבעלך הוא אדם חסום ריגשית ואלים, אם בכלל יש אחד כזה.
&nbsp
תגובות ממש מפגרות וילדותיות. למה הוא מתייחס אליהם בכלל? אם עד עכשיו חשבתי שהם ילדותיים וחסרי בטחון, עכשיו אני בטוחה. לפחות שי.

Gרר

New member
לא מוסיף להם כבוד ההתנצחויות שם

כל מי שנכנס לביצה הזאת שנקראת תקשורת הטיפ הראשון שהוא מקבל זה להתעלם מכל מה שכותבים עליו כל מיני טוקבקיסטים. חלק מהם בכלל עושים את זה רק כפליימינג נטו ותגובות כאלה כמו ששי הריץ שם רק מושך אותם עוד יותר.

SivanCA

New member
כנראה ככה זה שאין לך סוכן

נראה לי או שהם נפגעו בגלל העסק שהם מנסים להריץ או שסתם עלה להם לראש ואין להם מישהו מקצועי שירגיע אותם.... כנראה לא קל להיות מפורסם פתאום

kokita66

New member
כנראה ככה זה שאתה ילדותי

תאמין לי שגם אם לא היה לי סוכן, לא הייתי יורדת לרמות האידיוטיות האלה.
הוא פשוט ילדותי ברמות

למעלה