חדשות ועדכונים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
המון המון מזל-טוב לטום ואוריאל

אומנם אני לא שייך לקהילה הזאת אבל חברה טובה הזמינה אותי לטקס פרסי המדיה של TLVFest.

וכמובן, בפרס על השתתפות בתוכנית הריאליטי (אם אני זוכר את הקטגוריה נכון...) התמודדו - טום ואוריאל המקסימים

ואיך לא - הם גם זכו

כן, אז פגשתי אותם והם היו ממש חמודים
(לא היה לנו הרבה זמן לדבר כך שלא ממש פיתחתי איתם שיחה, רק איחלתי להם המון בהצלחה ואמרתי להם שאני ממש מקווה לראות אותם בגמר ואיחלתי להם שהם יקחו את המיליון...
)

אגב, האירוע עצמו היה ממש מרשים :).

העיקר - שיהיה לטום ואוריאל בהצלחה

14 אחוז מכלל האוכלוסיה...

לא יודע איך לאכול את הנתון הזה. אם אני מנסה לשווק מוצרים ומשלם כסף לזכייניות על זמן פרסום, לא מעניין אותי מכלל האוכלוסיה שכן יש דמוגרפים שלא יקנו את מה שאני מפרסם. ולכן מדידת הרייטינג המנפחת (32 אאחוז) יותר טובה לי כי היא משקפת את הצופים היהודיים שרלוונטים אלי.
אם אני סתם אזרח, אולי הייתי רוצה לדעת כמה אנשים מכל הפלחים בישראל צופים בתוכנית (מינוס אלה שאין להם טלוויזיה ולא מונים אותם). ו- 14 אחוז מראה שדי מעט אנשים.
אני מעדיף לראות מספרים, כמה אנשים צפו בתוכנית ולא כמה אחוזים. נתון כזה יכול לשקף יותר שכן 14 אחוז יכול להתפס כקרוב למיליון אנשים ולכן יראה יותר מרשים. ולהפך, במקום להסתכל על 32 אחוזים, שהם נתון מוגזם, כמה מאות אלפים יכולים יותר למתן אותו.

זו שיטת מדידה חדשה יחסית...

כבר כמה שנים שמפרסמים אותה אבל היא לא ממש מקבלת תשומת לב (THE MARKER משתמש בה אם אני לא טועה. או שהוא מראה מספר צופים ולא אחוזים).

ny22

New member
מנהל
ראיתי את זה בגירסא המודפסת...

יפה שעשו את זה

שתהיה לי בריא, הרגת אותי

נכנסתי רגע לפורום לקרוא על פרק ההדחה שזה עתה הסתיים ופתאום אני רואה את ההודעה שלך

אז הייתי חייבת להרגיע אותך ולספר לך שלא נעלמתי לשום מקום. אני עדיין כותבת בפורום ציפורי לילה ואפילו מנהלת פורום גמילה מעישון,
ומדי פעם בפעם נכנסת גם לכאן לקרוא על המירוץ למיליון כי העונה אני לא מפספסת שום פרק ונתפסתי למירוץ הזה חזק מאוד לעומת העונה שעברה אשר בקושי ראיתי.
אז חן חן על הדאגה ועל השאלה, החמאת לי מאוד

אני עצוב שהרעים מצליחים, מה זה בדיוק פורום "ציפורי לילה"?

אני בזמנו הייתי ממש ציפור לילה, בצבא וגם אחרי זה ולפני זה

אבל לצערי כעת אני לא...

למעלה