חדשות ועדכונים

הדסהש1

New member
אמה של אלה הובאה ארצה ע"י חברת קנדה ישראל

והאם תהייה התכנית הסיום שתערך בשבת...
עוד ספיח לתוכנית..פנינה רוזהבלום תובעת את הביטוח הלאומי להכיר בה כנפגעת תאונת עבודה
כי נפגעה במירוץ...היא טוענת שנכותה היא 10אחוז...יש לציין שלא שזה לא מקום עבודתה של פנינה...
בודאי התביעה תידחה...

שני ורונן עם שי ועדי

http://celebs.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1117334

מפתיע שלרונן פתאום אין בעיה עם

מוזר שלסלבית המקמפנת אין כסף לכרטיסי טיסה

כנראה שאלה התאהבה בדמות המסכנה שהיא וההפקה בונים עליה מההתחלה. לניתוחים ובגדים יש לה דווקא כסף אבל בשביל להביא את אמא שלה היא צריכה נדבות. מה כבר אפשר לצפות ממי שעשתה קריירה מבכיינות, התמסכנות ו"מגיע לי"? התרגלה די מהר הילדה שאפשר לשנורר ולעשות קופה יפה מהתמסכנות ונדבות. כמה כבר עולה כרטיס טיסה מאוקרינה לישראל? או שזאת הכנה לדמעות ול"מפגש המרגש" וסוחט הדמעות שההפקה מכינה לנו לגמר?
אגב, התביעה של פנינה זאת הדוגמה הכי טובה למה אסור לביטוח לאומי להכיר במתמודדי ראליטי בתור "עובדים" של חברת ההפקה. אין שום סיבה בעולם שהציבור ימממן לפנינה (כמו לאמה של אלה) פיצויים שלא מגיעים לה בגלל תאוות הפירסום שלה. רוצים לשחק ולהתפרסם? סבבה, תעשו ביטוח פרטי ותרדו מכספים של הציבור שצריכים ללכת למקומות יותר חשובים ולאנשים שיותר מגיע להם מביטוח לאומי מאשר לפנינה עם העו"דים והגיבוי של התקשורת שיש לה.

שירהכ2

New member
אם היית רואה את הפרק לא היית אומר כזאת שטות

אמא שלה לא הגיעה לארץ כי לא נתנו לה להגיעה לארץ בגלל היותה לא ישראלית , ככה אלה סיפרה בפרק הראשון של החצי גמר.

just Orli

New member
*לא יהודיה

אף אחד לא ישראלי לפני שהוא מגיע לארץ.

האמת שעדיין לא הבנתי איך פתאום עכשיו היא כן הצליחה להגיע, אבל אני מניחה שקשרי הון-שלטון-תקשורת מאפשרים למפיקי תכניות ריאליטי גם קשרים ייחודיים במשרד הפנים... כמו שקרה עם רוז העובדת הזרה מ"אקס פקטור", למשל. בכל אופן בעיני זה סליזי ברמה מגעילה, מבחינת ההפקה אני מתכוונת, לארגן מפגש כזה בכלל - ולעיני המצלמות בפרט. זה לא שמישהו שם חשב על רגשותיה של אלה, מובן שהם חשבו אך ורק על הרייטינג. ייתכן שאמה של אלה תוטס לאוקראינה בטיסה הבאה, אחרי שמסחטת הרייטינג תנוצל עד תום. אבל מבחינת אלה ואמה כן יש פה משהו אותנטי ומרגש, אז אני שמחה בשבילן.

ראיתי והשתכנעתי שמי שמדברת שטויות ולא מבינה את הנקרא זו את

אמא של אלה כן* הגיעה לארץ. תקראי את תחילת השרשור.
אלה שהתרגלה לשנורר והתאהבה במסכנות הקיטורים של עצמה קיבצה נדבות ולא מימנה בעצמה את ההגעה של אמא שלה לפרק הגמר כדי לסחוט דמעות ולצלם טלנובלה במה שמוצג לנו כמירוץ ותוכנית ראליטי.
אורלי, לפי הידיעה שקישרתי לי למרות המעמד החדש של אלה (שלא סובלת את השכנים הסודנים שלה מפתח תקווה כמו שהיא אמרה בפרק עם האמהות בבואנוס איירס) אמא שלה צפויה לעזוב את הסוויטה היוקרתית על חשבון ההפקה ולחזור לאוקרינה אחרי הצילומים סוחטי הדמעות של טלנובלת המירוץ לדמעות. לפחות אלה תוכל לבכות שקשה לה נורא והיא מתגעגעת שמישהו ישלם שוב כדי להטיס את אמא שלה.

just Orli

New member
לא מבינה מה את רוצה ממנה

פרק הגמר צולם לפני חודשים רבים. אלה הפכה "כוכבת" רק לאחרונה, ואני בספק אם היא הפכה למיליונרית כפי שאת מנסה לתאר זאת. אין לי ספק שהיא בוכה ומתגעגעת לאמא שלה, כמו כל אדם נורמלי שרחוק מאמו, ובוודאי אם היא גרה באזור מלחמה. הטסתה של האם ארצה (או לאיפה שזה לא יהיה שפרק הגמר צולם) נבעה משיקולי רייטינג של ההפקה בלבד, ואני לא בטוחה שמישהו עירב את אלה בהחלטה. מן הסתם אלה לא סירבה להצעה... אבל אני אתפלא אם היא בכתה והתחננה שיביאו את אמא שלה, כי אין לה כסף. את מביאה את טענותייך אך ורק, לדעתי, משתי מניפולציות רייטינג אחרות של ההפקה: א. המשימה של אמא של מרקו, שאלה לא ציפתה לה ולא ביקשה אותה. ב. שאלו את אלה למה היא רוצה להגיע למיליון, והיא סיפרה שיש לה קשיים כלכליים, מה שמשליך בעיקר על הריחוק מאמה. גם כאן, אלה לא ביקשה נדבות אלא ענתה לשאלה באופן ענייני.

המצב הפוליטי ומדיניות ההגירה בישראל בעייתיים בהחלט למי שאינם יהודים, ואין מה לשפוט את אלה או אמה על כך. זה לא רק עניין כל כסף, כפי שכתבתי בהודעתי המקורית. זה גם עניין האפשרות להעניק אזרחות לאמה של אלה, אפשרות שלדעתי לא קיימת כיום יותר מבעבר, ולכן כתבתי שכל נושא הבאתה ארצה הוא מניפולציה לצרכי רייטינג - ולא איחוד משפחות אמיתי (לפחות לא לאורך זמן). אז במה את מאשימה את אלה בדיוק - בכך שהיא לא מתגעגעת מספיק לאמה? בכך שהיא לא רוצה לשלם לה כרטיס טיסה בלי שום אפשרות להשאירה כאן? בכך שהיא לא חוזרת לגור באוקראינה המותקפת לצדה? מי בכלל אמר שהיא ביקשה משהו מההפקה?... לדעתי ההפקה מנצלת כאן את אלה ואמה, ולא להפך.

גם אם אלה קיבלה קמפיינים היא עדיין לא עשירה

לא חושבת שאף אחד במצבה היה אומר להפקה: עזבו, אל תשלמו על הכרטיס לאמא שלי, אני אממן הכל.

Tלטלים8

New member
מסכימה לגמרי נראה שאלה וובה עושים קריירה מ"מסכנות"

גם אני חושבת שאלה יכלה לשלם בשביל אמא שלה ולא לקושש נדבות כמו מסכנה עם בגדים ולוק של אלפי שקלים כדי להביא את האמא שלה לגמר ולפרסם את זה בכל הסוכנויות והערוצים. גם הצעת הנישואים של וובה היתה קצת אובר דה טופ בשבילי. די הודחת. למה לגנוב עוד 5 דקות תהילה מהזוכים ומי שערב הגמר מיועד בשבילם?
קצת מציק לי שנורא חשוב להם להיות כאן סלבים. אבל שהגולש בקוסטה ריקה שאל את וובה מה הוא אז וובה אמר "אני רוסי שגר בישראל". להיות 12 שנים במדינה ולהתגאות שאתה לא יודע את השפה זה מבחינתי בטח לא רצון להיות ישראלי. חבל שההפקה עזרה להם במשימת פליפה וכתבה להם את הטקסט ברוסית. אם הם כאלה ציונים שחיים כאן בגלל ציונות הגיע הזמן שידברו עברית. לדעתי במירוץ האמריקראי לא היו כותבים טקסט למשימה בשפה שהיא היא לא אנגלית.

JAMES DEAN

New member
חדשות ועדכונים

אם יש לכם משהו להוסיף תוסיפו ואם יש לכם משהו להגיב תגיבו.

לא מבינה את הצעות הנישואים האלו

מצד אחד זה נראה נורא מרשים להציע נישואים בטילוויזיה או בהופעה או במקום המוני אחר, אבל בביצוע זה נראה ממש רע, הגבר שמתרגש ולא יכול לדבר, האישה שלא מבינה מה רוצים ממנה, ובקושי מגמגמת כן, ומסביב כולם אומרים מזל טוב. ובתוך שניות כבר מעלימים אותם מהמצלמה.
לא מצליחה להבין מה רומנטי בזה, מרינה אפילו לא לקחה את הטבעת וענדה אותה. כן לא שמעתי. ובכלל בעיניי זה נראה מאוד עלוב.

נכחתי בכמה הצעות נישואים כאלה, בעיקר בהופעות חיות, והכי הרבה הרגשתי פדיחה של האישה ושל הבחור שמציע נישואים מול אלפי אנשים שאותם הוא לא מכיר.

nvigtor

New member
אולי נמאס לו ששואלים אותו מתי הקמבק עם אלה.

וגם רצה להרוויח עוד קצת פוקוס עליו לפני שהמסך יורד.

למעלה