חדשות ועידכונים

לטליה יש אחלה פיגורה...

אם מותר כאן לחטוא בשוביניזם, בעיני היא כוסית! באמת שהתלהבתי ממנה בזמן תצוגת הלונז'רה, רגליים וישבן לתפארת יש לה!!!

JAMES DEAN

New member
האם רון שחר חשף ספוילר?

בתמונתו המפורסמת של רון שחר שבה צילם את רומי וקורל במטוס (באינסטגרם) תסתכלו טוב לכיתוב למה שהוא רשם:
- רומי וקורל אוספות כוחות - דקה 00:26
מה שאומר שאולי הן בשלישיית הגמר של המירוץ. אם אתם עוקבים אחרי רון שחר אז תגלו שהתמונה והכיתוב הוסרו.

ny22

New member
מנהל
להבא
בבקשה...

ואי אפשר לדעת.
אולי זאת סתם כותרת שהוא נתן לתמונה?
זה שהכיתוב הוסר לא אומר הרבה....
הרי הוא יודע שיש לו מלא עוקבים והוא יודע שאסור לו לתת
-ים, אז אני מניח שזאת כותרת שהוא חשב שהיא מתאימה בגלל הפוזה שלהן ולכן הוא שם אותה.

בלי קשר, רומי וקורל די טובות אז יש סיכוי לא קטן שהן הגיעו לגמר ועל זה מגיע להן כל הכבוד....

Mידאס

New member
גם כשהיא ישנה קורל נראית ממורמרת

לא יאומן.

ורומי ישנה עם אצבע בפה??? השם ירחם.

Mידאס

New member
די, נו!

אצבע בפה? תסביך אורלי משהו, לא? את בת 18!

בכל מקרה, לא הבנתי משהו, הטיסו את הזוגות למשימת הגמר?? מתי זה קרה?

ny22

New member
מנהל
כן, כל הזוגות טסים לגמר

בלי קשר לשלושה שעלו.
ואם אינני טועה הגמר מצולם בימים אלו...
[לפני כמה ימים הם טסו...].

ואצבע בפה זה ממש חמוד
(כלומר, לישון עם אצבע בפה).

Mידאס

New member
כן, אני יודע שכל הזוגות טסים

תהיתי מתי זה קרה, מכיוון שלא היה לזה שום אזכור בתקשורת. בעונה הקודמת היו תמונות של המתמודדים טסים יחד לצילומי הגמר ואילו השנה (אני בכל אופן) לא ראיתי מאומה.

שלי 78

New member
אם נחשוב על זה

אז די ברור שהסוורים ורומי וקורל בגמר.

הזוג מכרמיאל (שלא מספיק טוב) ודבי ודנה (אין מי שיביע רגש חיבה כלשהו לדבי ודנה זוכה בעיקר בהערכה על החיים לצד דבי וההתאפקות הראויה לציון לא לשכוח בטעות את האם באיזה יעד אקזוטי מלא באנשים שהיא תוכל לגעת בהם ולבדוק אם הם אמיתיים) יודחו עוד דקה והמאבק על המקום בגמר הוא בין הסגולות לקובי וטליה. קובי וטליה יפלו במשימת מזל, הסגולות יפלו במשימה שדורשת מחשבה. לפי אופי המשימה נדע את מי ההפקה רוצה בגמר.

זה יהיה גמר קשה, שתלוי רק במצב הרוח של קורל. נכון להיום, קורל היא זו שתקבע מי ינצח, לא ההפקה, לא רצון הקהל, כלום. כי ברור שחוץ ממנה, שמשתנה משנייה לשנייה, כולם בגמר רוצים לנצח.

גםצופה

Member
מנהל
אבל עדיין זה ספוילר...

במשחק האמיתי (TAR) לא פעם זוגות שנשרכו מאחור הגיעו למקומות הראשונים... כך שגם פה יכולים להיות הפתעות....

למעלה