חדשות ועידכונים

yulevi

New member
חדשות ועידכונים../images/Emo240.gif../images/Emo239.gif

רציתי לעדכן את חברי הפורום והקהילה בדבר שינויים במבנה הקהילה ומפגשים קרובים לא מזמן הפצתי מייל שישנו צוות של שלושה חברים צביקה עופר רינגר ורמי שעוזרים בכל הנוגע בהתארגנות לארועי הקהילה,חברות בקהילה זו זכות,וזכות זו נותנת עדיפות לחברי הקהילה ברישום למפגשים ואירועים,כשתמיד נשמר מקום לחברים חדשים אשר מצטרפים לקהילה קרוב לאירוע לצורך הידוק הקשר פניתי לא מזמן וביקשתי מהחברים שמופיעים בדף הקשר להעביר את פרטיהם לצורך עדכון דף הקשר למייל שנפתח לצורך שמירת הקשר בין צוות הארגון לחברים המייל הוא [email protected] לא כולם נענו לבקשה לכן זו ההזדמנות להעביר פרטים מחדש,כי רק החברים בדף החדש יעודכנו. לחברים אשר הצטרפו לאחרונה,העבירו שם ומשפחה,כינוי בפורום, מקום מגורים, טלפונים ,ת יום הולדת[לא חובה] ומייל ומייל.כל ההתכתבויות דך כתובת זו בתאריך 14 במאי מפגש צבע 2 יתקיים בגן הפקאן רמת הכובש באדיבותו של חבר הקהילה מתי, הנושא יועבר על ידי מאמון והוא חומרי גימור חדשים וסדנת צביעת עץ בהתזה,למעוניינים שלחו אישור השתתפות ותעודכנו בהתאם מספר המקומות מוגבל כשם שכתבתי בהודעה קודמת הצוות ואני ביקרנו ביום רביעי בנגריית פשוט וסיכמנו שבעזרת מולי אשר יקשר בינינו לעמיתיו האומנים באזור.אנו נקיים יום ביקור בצפון,הודעות תשלחנה כשהכל יסגר . רשימת המצטרפים לקניית טרימר לפני סגירה בימים הקרובים ישלחו מיילים עם המחיר ואם זה יצא לפועל. המייל האישי שלי פתוח לכולם כרגיל
לצביקה עופר ורמי על העזרה שאני מקבל מכם

למעלה