חדשות ושמועות ללא מעודכנים

Her Circulation

New member
חדשות ושמועות ללא מעודכנים

רדיוהד יערכו טור בקיץ שיכלול בין השאר שירים חדשים. לא ממש ברור היכן יהיה הטור אבל אוסף השמועות מדבר על ברזיל ומקסיקו, ספרד פורטוגל וצרפת. בינתיים. דבר לא רשמי.

my BEND

New member
אנו קוטעים את חייכם כדי להודיע:

לא יודע אם זה נכון לא יודע מאיפה זה לא יודע לאן זה הולך אבל בliquid cat יש משהו שחשבתי שהוא מספיק חשוב כדי שאחזור לכאן פעם שניה היום ואחלוק אותו עימכם- בבקשה תתכבדו:You are not a Journalist. You are not a DJ. You are not a Talk Show Host. But still Radiohead needed you - to help carve out a place for Kid A and Amnesiac, records that, without you, would not have broken musical barriers. So why shouldn´t you be the one to tell them just how much you appreciate them or how much influence they have had on you? We see no reason. Drop them a line. Right here, right now. [email protected] אני מקווה שהם קוראים את המכתבים ולא מזכירה סוג ג´ ואם כן אל תשכחו איפה ראיתם זאת לראשונה...

rachelmerav

New member
בהחלט, פעם כתבתי למל והיא

כתבה לי חזרה. זה היה מאוד נחמד מצידה

rachelmerav

New member
למה? היא כתבה לי מכתב מאוד נחמד

טוב, אני לא טובה בלשפות אנשים. אני חושבת שכולם אנשים טובים

rachelmerav

New member
האמת היא שכן

לכולם יש את האמונות שלהם. בסדר אז יש דברים יותר ופחות מוצדקים. אבל עדיין.

my BEND

New member
רגע אחד

איך אתה יכול להיות בטוח שזאת לא תיבת דואר -שהם- יבדקו מדי פעם וחוץ מזה לא הבנתי בגלל הגרשיים.. האם -הם- קוראים את הדואר שם? ודבר אחרון- תפסיקו לקטול כל הודעה מרגשת שלי!!! אני מביא לכן\ם דברים שיש להם פוטנציה להיות משהו חשוב.. ואתה ממש הורג אותי ואז זורק את הגופה על המסילה של רכבת ישראל. קצת רגש אדוני המנהל... *מצטער פשוט יש לי "פקק" באוזן מדלקת ואני מעוצבן בגלל ההרגשה המחורבנת

~*~gaL

New member
שירים חדשים..

נשמע טוב! מחכה בקוצר רוח לשמוע אותם גם..

~*~gaL

New member
או.. זה סיפור ארוך.. או אולי לא..

בקיצור, דברים השתנו בקשר לזה..

למעלה