חדשות! חדשות! חדשות! חדשות! חדשות! מידע חדש שהגיע אלי: רודי וג´ייק אחים!
T the bra1n New member 28/9/02 #1 חדשות! חדשות! חדשות! חדשות! חדשות! מידע חדש שהגיע אלי: רודי וג´ייק אחים!
G GlitterKitten New member 28/9/02 #3 יאאאאאאא הם לא דומים בכלל!! רגע...מה השמות משפחה של כל אחד מהם?..
C ChristiansGirl New member 28/9/02 #5 אה.... ו... אני אמרתי את זה לכולם........... חיחיחיחי... אני לא יודעת אם שירי ידעה קודם אבל בכל אופן.. אם תראו את התמונה שלו ושל ג´ייק באצתר הרשמי אתן תראו שהם ממש דומים אחד לשני... :|
אה.... ו... אני אמרתי את זה לכולם........... חיחיחיחי... אני לא יודעת אם שירי ידעה קודם אבל בכל אופן.. אם תראו את התמונה שלו ושל ג´ייק באצתר הרשמי אתן תראו שהם ממש דומים אחד לשני... :|
P p1nky New member 28/9/02 #6 וואי אוקיי קודם כל אני לא ידעתי שהם היו אחים לפני זה, זה חדש לי. ודבר שני עכשיו שחושבים על זה, הם באמת דומים!
וואי אוקיי קודם כל אני לא ידעתי שהם היו אחים לפני זה, זה חדש לי. ודבר שני עכשיו שחושבים על זה, הם באמת דומים!
C ChristiansGirl New member 28/9/02 #9 חיחיחי נכון.. וואי אני ידעתי משהו ראשונה!! זה קורה לי... אף פעם! זה פעם ראשונה שזה קורה שלי.. חח
T the bra1n New member 28/9/02 #13 חחחח מי גילתה לך את אמריקה ואמרה שאייטל זה רודי? כי את לא ידעת לפני שיעל הגיעה!
C ChristiansGirl New member 28/9/02 #15 אני מבקשת... אני הראשונה שאמרה את זה!!!!!!!! ה-ר-א-ש-ו-נ-ה!!! בלעעעעעעעעע לכולם! ואני גם ידעתי ראשונה שהם אחים... חיחי לכולם
אני מבקשת... אני הראשונה שאמרה את זה!!!!!!!! ה-ר-א-ש-ו-נ-ה!!! בלעעעעעעעעע לכולם! ואני גם ידעתי ראשונה שהם אחים... חיחי לכולם