...חדשות...חדשות...חדשות...חדשות...

מוצארט

New member
...חדשות...חדשות...חדשות...חדשות...

ובתום ואחרי המחזור ה-18 בליגת העל (המשחק היום לא ממש מעניין מישו מכאן, נכון?) אחרי הפסד להפועל פ"ת 2:1 מצבינו הוא כזה: מקום שני, 31 נק' (3 נק' מהמובילה מכבי חיפה) המאזן הוא: 9 נצחונות, 4 תוצאות תיקו, 5 הפסדים, והפרש שערים של 19-27 לזכותינו. (+8). במחזור הבא אנחנו משחקים בבית, (בשעה 16:15) נגד מכבי אח"י נצרת שנמצאת במקום האחרון, עם 8 נק' (הורידו להם 3 מתחילת העונה) ועם מאזן עלוב של: 3 ניצחונות, 2 תוצאות תיקו, ו-13 הפסדים. מהרכב הפועל ייעדרו: סתיו אלימלך (כרטיס אדום במשחק האחרון), ו-ולדימיר אנדונוב, עקב קרע בשריר הירך האחורי, וייעדר שבועיים עקב כך. ומבזק קטן ונחמד, הגדרות יוסרו כמעט במלואן, בעוד שלושה שבועות.

FISTUK ORGINAL

New member
כל הכבוד מוצראט!

תמשיך ככה!חייב שיהיה מישהו שיכתוב כאן תחדשות בקבוצה!וטוב שזה אתה!לדעתי צריך גם מישהו שבמהלך המישחקים של הפועל יעדכן מה קורה!הכונה שכל גול שיהיה יעדכן כאן! מה אתה אומר?

מוצארט

New member
אני מתחיל עם זה

כיון שאני הולך לכיוון הניהול, אז צריך לעשות משו בנידון, לא?
ונשאל לפני כל משחק, מי נשאר בבית ורוצה לעדכן LIVE. נשמע אחלה לגמרי.

FISTUK ORGINAL

New member
אני מיתנדב!

אם זה לא בשבת! פשוט אני שומר שבת! כל מישחק שלא יהיה בשבת אני יעדכן כאן!צריך עכשיו מישהו שיוכל לעדכן גם בשבת!

מוצארט

New member
מנטליות של קבוצת תחתית?

דווקא במשחק האחרון הם שיחקו נפלא! (כן! למרות ההפסד!) גוטמן ישחק התקפי. במיוחד בגגל שזאת הקבוצה האחרונה בטבלה, ויש להם ממוצע ספיגה של 2 שערים למשחק - הם סופגים הכי הרבה שערים מכל קבוצות הליגה!!! רק שלא נעשה את הפאשלה שמו בסיבוב הקודם (ה-2:2 הידוע לשמצה... 2 גולים ב-5 דק' האחרונות...).

למעלה