חדשות-חדשות-חדשות

חדשות-חדשות-חדשות../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

בשבוע האחרון היו שמועות שלTT יש הודעה למסור למעריצים והם ימסרו אותה בתוכנית של כריס מוילס בתאריך 18/4 When: Tuesday 18th April on BBC Radio One Chris Moyles settles into the breakfast slot with the perfect blend of music, showbiz gossip and news to wake up to. With features Beep Beep Busters, Celebrity Tarzan and Comedy Dave's Tedious Link as well as a big Take That announcement. You can listen live via the Radio 1 website at www.bbc.co.uk/radio1 וקלטו את זה, עיתון הסאן פירסם שרוב הולך להצטרף אליהם להופעה אחת במנצ'סטר (http://www.thesun.co.uk/article/0,,4-2006170294,00.html) זה נשמע לי די אמין... ונראה שעל זה הם הולכים להכריז בתוכנית הרדיו... מי כאן הולך להופעה במנצ'סטר???? שימו לב טוב טוב את מי צירפו לתמונה...

LostDecade

New member
מישהו יודע?

לאיזו הופעה בדיוק רובי הולך להשתרבב בגופו ולא כהולוגרמה? כאילו, יש איזה 8 הופעות במנצ'סטר לאיזו ללכת?

../images/Emo6.gif

באמת נראה לי שזו תיהיה ההודעה שלהם! אני חשבתי שההודעה תיהיה אולי סיבוב הופעות עולמי...

a Warming Sign

New member
לפי מה שאומרים

הוא אמר שאם תהיה הכרזה רשמית שהוא יופיע-הוא מבטל
מן תנאי כזה שהוא נוהג לעשות
[?]

מאוד מתאים לרובי../images/Emo6.gif

אז כנראה שאני צודקת והם מודיעים על סיבוב עולמי?

Milos gf

New member
מעניין מה הם הולכים להודיע...

אפשר לקבל תזכורת ב-18?

MissPop

New member
ואי איזה אדיר יהיה להם

אם רובי יופיע את EVERYTHING CHANGES איתם... תזכרו מה אני אומרת. גם אמרתי אז שלולו תופיע איתם את RELIGHT MY FIRE וצדקתי. אחחח איזה כיף למי שילך למנצ'סטר.

חבל שזה רק להופעה אחת../images/Emo10.gif

אם אני לא טועה יש כאן מישהי שהולכת להופעה במנצ'סטר- ואני מקווה שהוא יגיע להופעה שהיא הולכת אליה!

רובי נמצא ב-UK למופע ההתרמה

שהוא גם משתתף בו, לדעתי רוב הסיכויים הם שהוא יגיע להופעה אחת.

למעלה