לפחות נפל לדיינה האסימון, כשהוא הבין שהוא חייב תוכנית חילוץ מהרעיון הראשוני של קביעת המתמודד הבא.
אני עדיין לא ראיתי את הקרב של מצ'ידה, אבל החרי הצפייה בקרב של שוגון, מצ'ידה יותר ראוי בוודאות.
בלי קשר לתוצאה של מאצ'ידה זו החלטה בזיונית כמעט כמו לבחור את אחד המנצחים בקרב של שוגון-ורה.. איזה בזיון. הבנאדם הרגע הפסיד בצורה משפילה לאלוף.. לא נלחם כמעט 8 חודשים כי היה צריך להתאושש מהטראומה, אז מה דוחפים אותו שוב לתואר, ועוד אחרי ניצחון אחד בלבד?! באמת שאני לא מבין את ההחלטות האלו.
למה לא לעשות אפילו אירוע בשבדיה ולשים את גוסטפסון בקרב המרכזי מול ג'ונס? למה לא לחכות לקרב בין טיישיירה לראמפייג' ולבנות אולי אולי אלטרנטיבה רצינית יותר. דיי עם מיחזור הקרבות האידיוטי הזה!
כל השאר לא מעניין.
וגם ממש לא מעניין אותי לראות את ג'ונס מכסח את הצורה של דן הנדרסון, למען האמת הייתי מעדיף שזה יחסך ממני.
גם כן קרב מטומטם, ג'ונס נגד הנדרסון - קשיש בעל מוטת ידיים של 1.80...
אין שום טעם לתת לולאסקז שוב קרב על התואר כל כך מהר. הבעיה שבשביל זה צריך לחכות עוד כמה חודשים ואני שוב לא מבין למה לא נותנים לקורמיה את ההזדמנות אחרי שניצח את הטורניר.
JDS באמת אחד היחידים שלא מפחד מכלום. אחד האנשים הכי גברים שראיתי בחיים שלי. איזה באסה.. אני אהיה בעד אוברים אבל בלי ספק הוא הפייבוריט ואשמח גם אם ינצח.
אני מקווה שהקרב אפשרי עם כל עניין ההשעיה של אוברים, ללא ספק קרב יותר מעניין מרימאץ' עם קיין וגם קרב שיתן מענה להרבה שאלות בקשר ליכולות של אוברים ודוס סנטוס..
אני חושב שקיין צריך להלחם מול וורדום על הn1c אני מקווה שליואפסי יהיה מספיק שכל ללכת על לזה ולא לבזבז לוורדום את הזמן עם עוד יריב לא קשור כמו רוסו....
הוא ירצה להילחם לדעתי. רורי הסכים לקרב ביניהם ב-UFC 154, פן התעקש שזה יקרה ב-UFC 153 (לא ריאלי, גם בברזיל וגם הקארד סגור).
154 זה רק באמצע נובמבר אז אם יהיה קרב בין פן לאלנברגר ופן לא ייפצע (מה שקשה לומר מול אלנברגר) הוא יוכל להילחם נגד רורי שיחזור מהפציעה.