חדשות חדשים

הטרחן

New member
אם זה מקום התום והתמימות. אני מתנחל

תמיד הייתי חנון... על שאלה בכל נושא חנונאי אני אענה. גם זכיתי לשם טרול היום (ואפילו לא ידעתי) בכל מיני פורומים למתעניינים. בדקו את זה בפורומים אחרים. "אי שווה אם סי בריבוע". כלומר "(הבחורה) 'ההיא' = אמא (לילדיי) כן בריבוע". דרך אגב אני שותה תה עם "גלוקוז ופרוקטוז" שזה סוכר. וזהו...

הטרחן

New member
דרך אגב. שלום.

שאלה מסקרנת שאני רציתי לשאול היא - איך צריך להתגלח? ואיך מתגלחים נכון? השאלה מופנת לבנים כמובן. תמיד יוצא לי כמו שאבא שלי אומר: "דונם פה דונם שם".

תראה... זה באמת תלוי מה רצונך

אם אתה אומר שיוצא לך כרגע דונם פה ודונם שם, אני מניח שאתה עדיין צעיר ולכן עדיף לגלח הכל עם סכין גילוח, או לפחות לקצר עם מכונה כדיי שלא יראה סתם מוזר. למרות שלפי מה שראיתי בהודעות שלך... זה לא מה שימנע ממך להיות מוזר. בכל מקרה אם יש לך כסף, תקנה קצף גילוח טוב, תרטיב את הפנים (עם מים חמים כדיי שהשערות יזדקרו בבסיס) תמרח קצת קצף גילוח ותקציף אותו על הפנים (אם אין לך כסף אז קצת סבון יספיק). תעביר את סכין הגילוח בהתחלה עם כיוון הזיפים, כדיי לקבל כמה שפחות התנגדות ומדיי פעם דפוק את סכין הגילוח על הכיור (פניי הסכין לשטח הכיור) כדיי לפנות את השערות שחוסמות את איזור התער. לאחר מכן חזור על אותו הדבר נגד כיוון הזיפים, זה יהיה בהתחלה קצת כואב יותר, אז תעשה את זה הרבה יותר לאט ובתנועות קטנות קטנות, זה אמור להקנות לך פנים חלקות יותר... בקימורים של הפנים זה קצת קשה יותר, אבל אם יש לך סכין גילוח מתכוונן זה לא אמור להיות בעיה, אם אין לך תצטרך להשקיע קצת כשרון בהתאמת הסכין לתווי בפנים שלך (לא אמור להיות יותר מדיי קשה) כמובן שתגלח בהתאם למה שאתה חושב שנכון... יש שאוהבים להשאיר פאות, יש שאוהבים זקן תיש ויש שאוהבים חלק, בחירה שלך כבר

תראה... זה באמת תלוי מה רצונך

אם אתה אומר שיוצא לך כרגע דונם פה ודונם שם, אני מניח שאתה עדיין צעיר ולכן עדיף לגלח הכל עם סכין גילוח, או לפחות לקצר עם מכונה כדיי שלא יראה סתם מוזר. למרות שלפי מה שראיתי בהודעות שלך... זה לא מה שימנע ממך להיות מוזר. בכל מקרה אם יש לך כסף, תקנה קצף גילוח טוב, תרטיב את הפנים (עם מים חמים כדיי שהשערות יזדקרו בבסיס) תמרח קצת קצף גילוח ותקציף אותו על הפנים (אם אין לך כסף אז קצת סבון יספיק). תעביר את סכין הגילוח בהתחלה עם כיוון הזיפים, כדיי לקבל כמה שפחות התנגדות ומדיי פעם דפוק את סכין הגילוח על הכיור (פניי הסכין לשטח הכיור) כדיי לפנות את השערות שחוסמות את איזור התער. לאחר מכן חזור על אותו הדבר נגד כיוון הזיפים, זה יהיה בהתחלה קצת כואב יותר, אז תעשה את זה הרבה יותר לאט ובתנועות קטנות קטנות, זה אמור להקנות לך פנים חלקות יותר... בקימורים של הפנים זה קצת קשה יותר, אבל אם יש לך סכין גילוח מתכוונן זה לא אמור להיות בעיה, אם אין לך תצטרך להשקיע קצת כשרון בהתאמת הסכין לתווי בפנים שלך (לא אמור להיות יותר מדיי קשה) כמובן שתגלח בהתאם למה שאתה חושב שנכון... יש שאוהבים להשאיר פאות, יש שאוהבים זקן תיש ויש שאוהבים חלק, בחירה שלך כבר

קמילעעע

New member
אוי לי!

מה הבעיה בלהתגלח?! מרטיבים ת'פנים, שמים קצף גילוח, לוקחים סכין גילוח והיידה לעבודה..

קמילעעע

New member
כל בת יודעת את זה...

לאוו דווקא גילוח פנים כן?
אלא מנסיון גילוח רגליים,ועוד...

זה סוכרוז, האני.

גלוקוז זה סוג אחר של סוכר [סוכר שיש בענבים וכאלה
] ופרוקטוז זה נראה לי חד סוכר. אבל אני לא בטוחה. שכחתי
. סעמק
. סוכרוז זה סוכר רגיל כזה.*-*

d00sh

New member
נחמד פה ../images/Emo9.gif החלטתי להצטרף

אני הדר בת 13 מרמת גן.. אני בכיתה של מחוננים

guy017

New member
חדש..

היי פעם ראשונה בפורום הזה ובכלל.. אני די בישן וחסר בטחון עצמי, נמאס לי להפסיד כלכך הרבה בגלל זה. תתנו לי צ'אנס.. :)

noname202

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני גלי, נעים להכיר
איך קוראים לך? בן כמה? מאיפה?

guy017

New member
:) נעים מאוד

אני גיא, אני בן 18 לפני חודש (חוקי!) מראשון לציון בת כמה את? מהי ההגדרה של "חנונים"?

למעלה