חדשות חמות (ומעניינות)

yanivtr

New member
חדשות חמות (ומעניינות)

זוכרים את הנשיקה המדהימה של מדונה עם בריטני והגורילה? קיצר, פינק גם הייתה אמורה להשתתף בהופעה ולהתנשק עם מדונה! לא הבנתי בדיוק למה בסוף הוא לא השתתפה בהופעה..... ממה שאניהבנתי זה שלא היה לה זמן, במיוחד עכשיו כשהדיסק החדש שלה יוצא.. קיצר חבל, אם היא הייתה מופיעה עם מדונה זה היה מדהים!!!

אכן..גם אני שמעתי..ועוד..

היא לא תעשה את הפירסומת, שאקירה מחליפה אותה \: ץודה דארק אנג'ל ררררררררררררררררררר איזו מדהימה היא בקלים החדש????????????? בהופעה???????????????????????????????? אני מאוהבת !

yanivtr

New member
מאיפה יש לך את הקליפ?

תביא לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yanivtr

New member
תיקון:

תביאי לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק את הפזמון כזה היא לבושה כ"כ סקסיייייייייייייייי !!! אני מאוהבת .......... רררררררררררררררררררררררררר

yanivtr

New member
עוד חדשות

למרות שזה כבר ידוע- אבל שיהיה... מתוך מיוזיקנטו- "פינק עוברת לרוק באלבומה השלישי 19/09/2003 האלבום השלישי של פינק ייקרא Try This והוא ייצא ב-10 לנובמבר. הסינגל החדש מתוכו הוא השיר Trouble, שייצא שבועיים קודם לכן. אלבומה הקודם של פינק, Missundaztood מ-2002, הפך לרב מכר ענק וגם הפעם, פינק מתרחקת מסאונד ה- R&B שאפיין את אלבומה הראשון, ועוברת בעיקר לרוק. רוב השירים נכתבו ע"י פינק וטים ארמסטרונג, מן הרכב הרוק/ Pאנק Rancid, וטים תרם רבות למעבר הזה. למרות זאת, האלבום מגוון ויש בו גם פופ, אלקטרוני ודאנס, שאפיין את האלבום הקודם: בסינגל עתידי מתוך האלבום, השיר God Is a DJ (לא של פייתלס), פינק עוברת למקצב הדאנס והשיר Feel Good Time, הוא שיתוף פעולה עם אשף האלקטרוניקה וויליאם אורביט. השיר הופיע כבר בפסקול הסרט Charlie's Angels 2: Full Throttle. עוד משתתפים באלבום: לינדה פרי (אקס Four Non Blonds) ו-Peaches (בשיר Oh My God)."

Ma E

New member
מה?! זאת הייתה נשיקה שווה!!

אני חולה על מדונהההה ומדונה ופינקקקקקקק?!!?!? אהההההההההההההההההההההההההההההההה אבל אני שמעתי שג'ניפר לופז הייתה צריכה להשתתף בהופעה ולא היה לה זמן....

yanivtr

New member
הסיבה שפינק לא השתתפה בהופעה-

מוואלה "פינק, שהיתה גם היא בדיבורים עם מארגני הטקס, לא השתתפה בסופו של דבר מסיבות קלנדריות. "היתה לי חופשה אחת בכל השנה, ולא רציתי לעזוב אותה ולהגיע לחדר החזרות", אמרה פינק, שהציעה למארגנים שתתכונן בעצמה לטקס, ותגיע מוכנה מהבית. "

למעלה