חדשות חמות חמות חמות

חדשות חמות חמות חמות

אד, שהתראיין ברדיו כלשהו, אמר כי הלהקה תופיעה בוודאות במאי 2006. הם מתכוונים לעשות סדרה של הופעות בבריטניה בה הם ישמיעו בפעם הראשונה בערך 10 שירים חדשים (מהאלבום המיוחל). לאחר מכן ימשיכו רדיוהד לצפון אמריקה להופעות נוספות - עד כה אין אינדיקציה להופעה בישראל:( אבל לשרופים מבינינו...תמיד אפשר לקנות כרטיסים להופעות בבריטניה. כמו כן, עוד אין תאריך לאלבום החדש והלהקה אמורה להיכנס להקליט גם בפברואר 2006. הם נמצאים במגעים עם המפיק מרק סטנט שהפיק גם את ביורק ומדונה...מה שאומר שנייג'ל גודריך לא יפיק את האלבום הקרוב (שזה קצת עצוב). זהו בינתיים

avki

New member
מה?!

נייג'ל גודריך לא יפיק?! מי שמע כדבר הזה?!?!?! לא, זה לא הולך בכיוון שציפיתי, והחששות מתגברות...

אין סיבה לחשוש....

המפיק שהם מדברים איתו הפיק את ביורק - אז אני ממש לא דואג...חוץ מזה שאת דה בנדס נייג'ל גודריך לא הפיק (בחור בשם ג'ון לאקי הפיק) וזה אלבום מצויין. חשוב לזכור שאלו רדיוהד, ולמרות שהפקה חשובה מאוד - הלהקה חשובה יותר.

לא יהיו עוד הופעות באירופה ?

הם *ממש* בתכנון שלי במסגרת טיול באמסטרדם שאני רוצה לעשות בסביבות יוני..

יהיו....שכחתי לציין זאת - יהיו

הופעות באירופה. עוד לא פורסמו תאריכים או מקומות ככה שקשה לתכנן - אבל יש למה לצפות

vegetable man

New member
כמה נקודות

החדשות האחרונות מסמנות כמה דברים, לדעתי: האלבום הבא, כנראה לא יצא לפני הקיץ, כלומר לפחות יוני-יולי, אם לא בסתיו. רדיוהד מתקשים לגבש את הצליל של אלבומם הבא, עליו הם עובדים כבר משהו כמו 10 חודשים. אד מספר שהשירים החדשים מצויינים, אך כהרגלם רדיוהד לא יוציאו משהו עד שישיגו את הצליל המושלם שהם רוצים. כרגע, נראה שהם מצויים בסוג של מבוי סתום: נייג'ל גודריך אכן לא יפיק את האלבום הבא, ומין הסתם ברור שרדיוהד מתכוונים להופיע עם חומר חדש כדי לנסות ולמצוא את הצליל של אותם שירים חדשים, בהופעות עצמן. כל אלה, לכשעצמם, מטרידים משום שאני זוכר את התקופה שלרדיוהד היה אלבום כל שנה, יתר על כן היו להם תמיד שירים עודפים שיצאו ב-EP's. לאן כל אלה הלכו? 3 שנים שחונות ממוסיקה. דבר נוסף: אם אנחנו מחפשים כבר 5 שנים את האפשרות לראות את רדיוהד, הרי שחלון ההזדמניות נפתח עכשיו, כלומר: אותן הופעות שהם מתכננים במאי באירופה, עשוי לכלול גם אותנו. אם לא במאי, זה עלול לקרות רק עוד כמה שנים. ד"ש לשוקי וייס ולאמינם.

הממ...אני חולק על דעתך...

גם לפני httt רדיוהד הופיעו על מנת למצוא את הסאונד ולבדוק איזה שירים הם רוצים בכלל שיופיעו באלבום. וזאת למרות שנייג'ל הפיק. התקופה שלרדיוהד היה אלבום כל שנה הייתה התקופה של קיד איי ואמנסיאק - אלבומים שנכתבו ביחד ופשוט פוצלו לשני חלקים (באותה מידה יכלו לצאת כאלבום כפול). בל נשכח שבין אוקיי לקיד איי עברו 4 שנים! אני חושב שהזמן הוא אלמנט מכריע אצל רדיוהד ובדרך כלל רק תורם ליצירה.

vegetable man

New member
צ'מע

אכן גם לפני HTTT לקח להם הרבה זמן, וגם אז היו קשיים, לפי הבנתי. בין OK ל-KID A עברו מעט יותר מ-3 שנים, ולא 4. ואל תשכח שרוב החומר (ואולי כולו) של KID A היה מוכן בתקופת OK COMPUTER. אבל הנקודה שלי היא כזאת: אני מוטרד מהעובדה שהם לא מרגישים בטוחים מעצמם מאז OK, ומעכבים יציאה של חומר שלהם בגלל זה. עד OK (או AIRBAG\HOW AM I DRIVING) לא היה להם מחסום מהבחינה הזאת. נראה שהם מאוד מוטרדים מ"איך" השירים ישמעו ועד כמה הם מופקים, מאשר אם השירים עצמם טובים, והרי אד אמר שהשירים מצויינים. אני מאמין שבשלב מסויים הם יזנחו את הגישה הזאת. דבר אחר שמטריד, אם כי פחות, היא שיש ירידה באינטנסיביות של הכתיבה, שזה לדעתי קשור בעניין הראשון שהזכרתי, כמו גם בעובדה שיש באופן טיבעי ירידה מסויימת אחרי OK COMPUTER, אבל זה מובן. מצד שני, אני ממש לא חושב שהם מעבר לשיאם, וצפויים בעתיד עוד שיאים...

Her Circulation

New member
מממ

"רוב החומר (ואולי כולו) של KID A היה מוכן בתקופת OK COMPUTER" ? על סמך מה אתה מתבסס? אני יכול לחשוב רק על MOTION PICTURE שהיה מוכן הרבה לפני ועל HOW TO DISAPPEAR

LostChild

New member
למה OK רץ להם

אני חושב שOK COMPUTER זרם להם כביכול נורא מהר בהקלטות מפני שהם היו במצב שבו אין להם מה להפסיד , הם עוד לא הציבו סטנדרט גדול כמו שאוקיי עשה חוץ מזה יש לי ווידוי אני לא רואה את OK כהאלבום הטוב ביותר שלהם ואני מחכה בקוצר רוח לחומרים חדשים במחשבה שאין סיכוי שלא אוהב אותם

למעלה