חדשות חמות!

bshuval

New member
חדשות חמות!

שלום לכולם, רציתי לבשר לכולכם בשורה חשובה ביותר. מירי גולן, מנהלת המרכז הישראלי לאוריגאמי, הוזמנה כאורחת כבוד לכנס האוריגאמי במתמטיקה, מדע, וחינוך שיתקיים בספטמבר השנה בפסדנה, קליפורניה (עיירה ליד לוס אנג'לס) באוניברסיטת Caltech היוקרתית. זהו הכנס הרביעי מסוגו בעולם. הוא מתקיים אחת לכ-5 שנים. הכנס הראשון היה באיטליה אם אינני טועה, ואח"כ היה כנס ביפן. הכנס השלישי התקיים בשנת 2001 בצפון קליפורניה ואורגן ע"י טום האל. הכנס השנה מאורגן על ידי רוברט לאנג, והוא בחסות ארגון האוריגאמי האמריקאי. לכנס יגיעו אנשים שמתעסקים ומתעניינים באוריגאמי במתמטיקה, מדע, וחינוך מכל העולם. הכנס יהיה מורכב מהרצאות של המשתתפים בנושאים השונים בהם הם עוסקים, כאשר ההרצאות בתחומים השונים ינתנו באופן מקבילי (שלוש הרצאות בו זמנית, ועל המשתתף לבחור איזו מהן ברצונו לשמוע). בנוסף להרצאות המקביליות, בכנס יהיו שתי הרצאות גדולות לכלל משתתפי הכנס. אורחי הכבוד של הכנס יתנו את ההרצאות הללו. אורחי הכבוד הם: פרופסור אריק דמיין מאוניברסיטת MIT, שזכה בפרס מקארתור המכונה "פרס הגאון" ומירי גולן שלנו שתרצה על תכנית האוריגאמטריה של המרכז לאוריגאמי. זהו כבוד גדול לאוריגאמי בארץ, למרכז הישראלי לאוריגאמי, וכמובן למירי גולן. כל הכבוד ומזל טוב! לפרטים נוספים על הכנס, הכנסו לאתר הכנס. (שעדיין לא עודכן לגבי ההזמנה של מירי, אבל יעודכן בקרוב)

גילה או

New member
חדשות טובות בשבוע יום העצמאות../images/Emo104.gif

אני שמחה על הכבוד וההכרה שמירי זכתה לו.אני בטוחה שמירי תיצג את פועלה בצורה הטובה ביותר.אין לי ספק שפועלה של מירי קידם ללא הכר את האוריגמי בארץ ואני שמחה שהיא זוכה גם להכרה בין לאומית!!

mirigami

New member
תודה על הפרגון

אני עדיין מתרגשת ומקוה שאעמוד בצפיות.

למעלה