חדשות טובות: גם אצלנו יהיה השנה סדר צמחוני

p e b b l e

New member
חדשות טובות: גם אצלנו יהיה השנה סדר צמחוני

רציתי להודות לחברי הפורום שבזכותכם לא הייתי מעלה על דעתי לערוך סדר צמחוני. התפריט: מרק צח עם קניידלך פשטידת ברוקולי ופטריות קציצות גזר ברוטב עגבניות קיגלה מאטריות תפו"א קינואה עם צימוקים וצנוברים פירה עם בצל פטריות מוקפצות עם בצל אספרגוס בשזיפים ושקדים סלט ירקות סלט אבוקדו סלט כרוב סלט וולדורף (כנראה עוד מתלבטים) לקינוח: עוגת תפוחים שוב תודה לכולם!

סחתיין, נשמע מעולה ../images/Emo13.gif

שיהיה ליל סדר שמח, כשר וטעים

d a p h n a

New member
נשמע מעולה!

דווקא אצלנו השנה יהיה סדר לא צמחוני בסוף, כי הזמנתי מלא אנשים וחוץ ממני אף אחד אחר לא צמחוני, אבל הסדר שלך נשמע משובח ביותר! אפשר מתכון (או הוראות בסיסיות) לקיגל ולאספרגוס?

p e b b l e

New member
מתכונים

מצורף להודעה המתכון לקיגלה. אני מתכננת לעבוד על המתכון לאספרגוס עוד השבוע. כשיהיה סגור, מבטיחה לפרסם

d a p h n a

New member
תודה רבה!

אפשר לעשות את זה גם אם אטריות רגילות, אני משערת (כלומר לא תפוחי אדמה?) מצד אחד הייתי עושה עם תפו"א בשביל שגם חנן יוכל לאכול. מצד שני, 90% שהוא ממילא לא יאהב את זה כי הוא לא מת על מאכלים מתוקים שאינם קינוח, אז למה סתם להתאמץ שיהיה נ"ג?

p e b b l e

New member
ומצד שלישי זה לא כזה מתוק

המתכון המקורי (של אמא) מבוסס על אטריות רגילות, לפסח אני אבסס את זה על אטריות תפו"א.

d a p h n a

New member
אוקיי

אולי אני אנצל את אטריות תפוחי האדמה של מנישביץ שצצו בסופר לרגל הפסח ואכין את זה ואראה אם הוא מוכן לנסות. אם לא, more for me !

p e b b l e

New member
איזה קטע, ואני בכלל מרוקאית ../images/Emo8.gif

ולמי שלא הבין את הקריצה אני הכי אשכנזיה בעולם. 100% לבנבנה.

למעלה