חדשות טובות גם לי יש

חדשות טובות גם לי יש../images/Emo13.gif

בת זוגתו של אבי הייתה היום בשיעור נהיגה... אבי בא אלי בשקט בבוקר דפק על הדלת ושאל אם אני ישנה. לא ישנתי ואישרתי לו להכנס...הוא ביקש ממני לשמור עליה חצי שעה כי הוא עובד אצלו בחדר... אז הלכתי לחדר השינה שלהם...העסקתי אותה במשחק...כשנמאס לה..לקחתי אותה על הידיים עשיתי לה סיור בבית וכשזה גם כן נמאס לה.. (פעם ראשונה שהיא הייתה בחדר שלי..) חזרתי איתה לחדר השינה של אבי שם הוא הדליק לה טלוויזיה והיא כמו גדולה ישבה עלי והסתכלה בשמן שהיא משחקת לי בשיער ותופסת לי את האצבעות...יותר מאוחר היום כשראיתי אותה...פעם אחת היא חייכה..בפעם השניה היא שלחה יד קדימה...אני עוד קצת חוששת להתקרב כשאמא בסביבה... מקווה שזה יעבור עם הזמן.. וכמובן שגם דיברתי איתה. היא שאלה אותי איך היה לשמור על הקטנה. כמובן שהשבתי כי היא מקסימה. אני מצרפת 2 תמונות של הבובה מאתמול...

עלמה 3

New member
איזה יופי, איזה בונבונית חייכנית |ב

באמת חדשות טובות ואף משמחות ... פרי, אל תשדרי חששות או איזה שהן ספקות בקשר שלך עם הבונבונית... פשוט לחייך , לגעת ולאהוב ...להיות ולשים בצד את האמא. שאלה, היא אסרה עליך מלהתקרב לתינוקת...? עלמה

סול11

New member
ויש שכר לעמל../images/Emo39.gif

פרי גהדר לשמוע, נראה לי שעלית על המסלול הנכון. המשיכי כך . ולא נותר לי לומר כמילות המשורר שאת שמו איני זוכר. ובשינוי קל.ותבוא מנוחה ליגע, ומרגוע לעמל.

*יערית

New member
פרי יקרה ../images/Emo24.gif

זאת אחותך הקטנה..זאת אחותך האהובה.. זאת אחותך ויהי מה
והיא נראית מדהימה
יש הרבה סיבות למה היא מחייכת אליך..תהני ממנה, ומקווה שמערכת היחסים אולי דרכה תשתפר

פרי

היא מתוקונת הקטנטונת ג'ינג'ית אמיתית אני מבינה שגם היחסים שלכם שינו פאזה וזה נפלא,בלי הרבה ציפיות ובל אכזבות זה טבעם של מסלולים חדשים. פרי,תני קצת אמון נראה לי שאת מחוסרת מול האמא, זה ישפר לך את ההרגשה .

rolan

New member
אכן חדשות טובות../images/Emo70.gif

איזה יופי... פרי, אני כ"כ שמחה בשבילך. מאמצת את דברי קודמי, אל תהססי, תראי ביטחון ורצון, ע"י כך תתן לך אמה, יותר ויותר להתקרב אל הילדה. בהצלחה

בונוסית

New member
שמחה בשבילך- הרווח של כולם../images/Emo24.gif

מחמם את הלב אני שמחה שהיחסים מתחממים. אני בטוחה שהאם תבין את הטוב שיש בקשר חיובי בין כולם. ואת פרי, אל תחששי, מאוד קל להתקרב לילדה מתוקה כזו כשהלב שלך מלא אהבה. (נ.ב. - האם מרשה לפרסם תמונות של המתוקונת באתר?)

אני מקווה

שמכאן רק ילך ויהיה יותר טוב... לפני כשעה..היא עשתה משהוא במטבח ושמה את מיכאלה על הריצפה..במרחק מטרים ספורים ממנה...ההיא נשארה כביכול "לבד" ותהחילה לבכות...גם אני הייתי במטבח הכנתי לי ארוחת ערב...עמדתי ללכת לחדרי והיא עדיין בכתה..נעצרתי לידה ודיברתי איתה. היא הפסיקה לבכות...וכשאמא שלה סיימה לעשות את מה שעשתה במטבח..היא באה חזרה לסלון.. אמרה תודה אמרתי בבקשה ועליתי לחדרי. אני לא חושבת שבמצב אחר הייתי עושה את זה.. אבל עצם היותי היום חצי שעה עם הקטנה...עשה לי משהוא.

עלמה 3

New member
פרי נראה שיש איזה קירוב לבבי

עבור הקטינית המתוקה הזאת שתגדל ותהיה עוד במחיצתך... פשוט לאהוב.. הרי אי אפשר להתעלם מתינוק. כל הכבוד לך, זאת הגדולה ..להתעלות

למעלה