חדשות טובות וחדשות רעות

ronenfox

New member
חדשות טובות וחדשות רעות

מה אתם רוצים לשמוע קודם ? הטובות הבן שלי סיים את הטיפולים הכימו (שלוש שנים, לוקמיה) והיום בביקורת הרופא אמר שהספירה מצוינת ולבוא רק עוד חודש לביקורת נוספת !!!! חודש חופש מהבית חולים זה המון זמן בשבילנו. הרעות הסרטן של אבא שלי התפרץ והתפשט לעמוד השדרה והריאות. הרופאים הפסיקו את הטיפולים כי אין יותר מה לעשות ועכשיו הוא בבית, נחלש ומצטמק מיום ליום. ובתוך כל המערבולת הזאת מחפש את הפרופורציות, את הכוחות, את הדבר הזה הבלתי מוחשי שיעזור לי לעבור עוד יום ולהיות חזק בשביל כל מי שצריך לטפל בו. נקודה אחת טובה שהצלחתי למצוא במצב של אבא שלי זה שלפחות יש לנו זמן להפרד כמו שצריך....

נאן

New member
היי רונן../images/Emo24.gif

אני תמיד טוענת שאין טוב בלי רע ולהפיך בכל יום. אז ברכות לבן שלך בטוח עברתם תקופה קשה. ורק בשורות טובות.חמסה שום בצל....... ובקשר לבשורות הלא טובות. אני תמיד שואלת את עצמי מה מאחלים? שזה יגמר מהר יותר בצורה מכובדת? שתספיקו למצות איתו כל רגע קסום ולהפרד. כי הזמן לא ממש עומד לצידכם? או האם לקוות שהסבל יאורך... ?אני נאחזת המילים שלך"נקודה טובה".......... ושמחה שגם ברע אתה מוצא נקודות אור.... צריך להיות אדם אמיץ כדי להגיד דבר כזה. חיבוק נאן

תמר 26

New member
בין הפטיש לסדן ../images/Emo178.gif

השמחה על סוף הטיפולים והבדיקות הטובות של הבן (((
)))מהולות בדאגה עם ההחמרה של מצב אביך, ומאוד קשה לראות את מצבו של אביך מתדרדר ומחמיר. נשמע שאתה קרוע בין הדורות, האם אתה עושה משהו גם בשביל עצמך? למלא מצברים? (אל תשכח להנות מהחופש שקיבלתם מביה"ח) ובקשר לפרידה, זה כ"כ חשוב לסגור מעגלים לקבל את המצב ולהשלים, להספיק להגיד את כל מה שרוצים. צריך המון כוחות להתמודד עם כל זה... שרק יהיה לכם טוב.
בן כמה הילד?

הרבה בריאות לבנך

ואני שמחה שסוף סוף יש הקלה, וגם חופשה בפתח, אני מאחלת כמובן המון בריאות ושהכל יהיה כבר מאחוריכם, שתוכלו לחזור לחיים נורמלים. לגבי אביך, כאב לי מאוד לקרוא את מצבו ואינני יודעת מה לכתוב. מצטרפת להודעתה של נאן, שהטיבה לנסח את מה שאני חושבת. שיהיה הרבה בריאות מיכל

למעלה