חדשות טובות ועוד...

חדשות טובות ועוד...

היי.. כמו שרובכן יודעות לאחרונה אני לא ישנה טוב ולא אוכלת טוב... ובכן אתמול בן זוגי היקר החליט להשתלט לי על המחשב, ואני ניצלתי את ההזדמנות לאמבטיה מפנקת, אח"כ נכנסתי לחדר כיביתי אורות סגרתי הדלת ונרדמתי תוך 10 דק´. בשעה 11:30!!!! שנים לא ישנתי בשעה הזו. קמתי כ"כ רעננה בבוקר, הבנות לא איחרו לגן לשם שינוי, הלכתי לבדיקות (שדחיתי המון זמן כי לא התעוררתי), שיחקתי עם ניתאי ולימדתי אותו לאחוז ברעשן... כיבסתי, קיפלתי, בישלתי וכשהבנות חזרו, הבית היה נקי ומסודר, אוכל חיכה להם (ולא הן חיכו לאוכל), היה לי כח וחשק לשחק איתן, ולא הייתי חסרת סבלנות ועצבנית, וגם לא הייתי עייפה (ולא נרדמתי בצהריים לשם שינוי). בקיצור הרגשה נהדרת, הבנות נהנו איתי היום ואני נהניתי איתם... אז ביי בנתיים פנינה בכוחות מחודשים ושלושת ה

../images/Emo104.gif פותחת בבקשת ../images/Emo52.gif ענקית...

על שלא החזרתי לך
...
. מאוד שמחה לשמוע שהקדמת לישון. מנסיון, אני יכולה לומר לך שבאמת היום נראה אחרת. מאוד ממליצה על כיבוי אורות מוקדם (אני הולכת לישון עוד מעט, ולא מעיזה להציץ לצ´אט, אחרת לא אלך מכאן לעולם). פנינוש- תמשיכי כך. יאללה, למיטה.
סיגל

מלמלה

New member
יופי יופי יופי

באמת תמשיכי ככה הכי חשוב ושמור על עצמנו בריאים אז..........

ניקי בת

New member
כל הכבוד../images/Emo106.gif

לבעלך על היוזמה מסקנה שאפשר לישון גם בלי המכשיר הזה..... מאחלת לך שיהיו עוד המון לילות של שינה כאלו

../images/Emo104.gifכל הכבוד לבעלך ...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שביזכותו ישנת מוקדם ומילאת מצברים ~~~~~~~~~מאיה~~~~~~~~~~~

פטל22

New member
גם לי זה קרה השבוע../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

גם לי זה קרה השבוע רק שהלכתי לישון ב8.30 8.30 בחיים לא הלכתי לישון כלכך מוקדם השארתי את בעלי לשם שינוי עם הילדים והודעתו חגיגית שאני פורשת, לא בגלל המחשב אלה בגלל מגרנה תוך 10 דקות נרדמתי ובפעם הראשונה ב7 השנים האחרונות לא קמתי בלילה לאף אחד לא שמעתי אף אחד, בעלי נרדם בסלון ושם הוא נשאר למשך הלילה כשכל פעם הוא קם לילד אחר קמתי רעננה, בשעה 6.30 הכנתי את האוכל לילדים בנחת התרחצתי הכנתי לילדים בגדים ורק אחר כך הערתי אותם הבן שלי כלכך שמח הוא הגיע ראשון לגן עוד לפני הגננת דבר שמאוד נדיר אצלינו....בקיצור כל היום הלך פשוט חלק
רק חבל שזה קורה רק פעם ב....

iris and ben

New member
פנינה../images/Emo45.gif

שינה זה דבר מאוד חשוב אמצי לך שיגרת יום...אמצי לך את השעה הזו כשעת השינה שלך...דברים יכולים לחכות למחר וכך תעשי את מה שאת צריכה מלאת כח ואנרגיה

למעלה