חדשות טובות כנראה! אתמול הייתי

abarth

New member
חדשות טובות כנראה! אתמול הייתי

בחנות "תקליטי חורב" בחיפה, ושאלתי ת'מוכר, איש מבוגר בערך בן 50, מה קורה עם הדי.וי.די של לייב בפומפיי, אז הוא אמר לי חכה רגע, שלף מהמדף את הווידאו של לייב בפומפי, גירד קצת בראשו, שאל את עצמו, "נראה מאיפה יש לי את זה, מי המפיץ", הוא מצא את שם המפיץ על הקלטת, שלף ת'טלפון, חייג קצת, ושאל במשרד של אותו מפיץ מה קורה עם הדי.וי.די הנ"ל, ואז הוא אמר, שבמהלך החודש (יולי) יופץ הדי.וי.די! שמחה וששון!

d a r k s i d e

New member
אני מקווה שבאמת

זה יגיע במהלך חודש יולי,ולא ימשכו אותנו עוד כמה זמן,כי אני ממממממממת לראות את זה כבר.

abarth

New member
חובה לארגן מפגש פורום! פומפיי

ייתן את ה-PUSH המושלם לארגון שכזה! איפה אתם רוצים להפגש? צפון? מרכז? דרום?

meandmeandme

New member
כנראה שאפילו יש מקום!

לטלי החיילת שלנו (שלכת בסתיו) יש בית ריק לשבוע במשך החודש הבא. אני לא יודע מה איתכם אבל אני הולך להתנחל אצלה
. הצעתי לה שנסעה שם את מפגש הפורום והיא שמחה. אז רק צריך שהדיוידי יצא בזמן ושמישהו יוכל להביא אל טלי את הדיוידי שלו (כי לה אין
) ולדעת לחבר אותו
. טלי גרה באזור אשדוד. אני חושב שזה אזור לא רע.

Marmaduke

New member
ויייהייי!!!!

אני חושב שאשדוד זה מקום מצויין משום מה...פשוט נהדר!!! יאא טלי...איזה כיף יהיה לנו...נהיה שם הרבה אשדודים גם מאילה אשדודית בדמה..

ThePiper

New member
גם אני אשדודית. ואני אשמח לבוא!

אפשר להביא עוד כמה מעריצי פינק פלויד?

נימרודל

New member
חיחי!

כיף כיף! אני גרה בתל אביב. אני בטוח אוכל להגיע. רק בוא נקבע תאריך. הממ. בעצם אין לי חיים אני יכולה בכל יום. חיחיחי סתם. וואי זה יהיה שווה כל אחד יבוא עם מדבקה עם הכינוי שלו זה יהיה כל כך וואו!

מתל אביב אפשר להגיע בהמון דרכים

קו 314 325 312 של קונקס יש מוניות שירות וכל זה מהתחנה המרכזית ויש רכבת (מאיזה תחנת רכבת שיש בת"א)

m o r i n k a

New member
ומאילת...../images/Emo7.gif

לא פייר גם אני רוצה... "ד"א אולי אחד מכם יורד לעירינו הצחיחה בקרוב...????" שאלה מור הנואשת, בתקווה עמוקה לאיזה ניצוץ של אושר, ישיבה על כוס קפה לצלילי נועם של פינק פלויד או משהו כזה...

abarth

New member
אני כנראה מוותר... קצת רחוק לי מדי

להגיע מחיפה לאשדוד. חבל.... אין מצב לאיזור ת"א?

דווקא זה יותר פשוט ממה שזה נראה

מחיפה יש רכבת אני לא יודעת אם יש ישירה לאשדוד ...תבדוק את זה אם אין ישירה אפשר לקחת רכבת לבינימינה או לת"א מרכז/השלום ומשם להחליף רכבת לאשדוד.... אל תוותר סתם אם יבואו רק חברה שגרים פה באיזור אז זה כבר לא יהיה מפגש פורום....אם יש מישהו בת"א שמנדב את הבית שלו בכיף נבוא לת"א אבל כרגע אין וחבל להפסיד את המפגש...

edlessme

New member
כן אה..../images/Emo4.gif

אם אתה ממש רוצה.. אני אולי אוכל לאסוף מישהוא אם אתה יורד בתחנת רכבת בכפר חב"ד... או אולי בלוד או רמלה(עדיף.. וניראה לי שזה אותו קו בכל אופן..).. זה בדרך שלי בכל אופן..אני מגיע משוהם... הבעיה היא אם אני אוכל בכלל להגיע.. בשבוע+ הראשון של אוגוסט אני לאוו דווקא פה בארץ.. (אולי אנגליה אולי ספרד..)

meandmeandme

New member
אם תוכלי להגיע לבאר שבע

אז יש פה מספיק אנשים שיקחו אותך למפגש. כולל אני.

edlessme

New member
אנשימים! רק רכבת!

קחו קצת אמון בדבריו של מר בנאי! קחו רכבת.. הייתה תקופה שהייתי נוסע הרבה לחיפה.. נסיעה מת"א לחיפה הלוך חזור עולה פחות ממונית ממונית מלוד לת"א...(כמעט חצי...)

סבבה

אני גם מאיזור חיפה קצת יותר חורי אבל תגידו תאריך ונקווה שאני אוכל להגיע, בשמחה.

Norweign Wood

New member
המממ...

אני מרעננה. יש דרך להגיע מרעננה ישר לאשדוד? או שצריך לנסוע לת"א ומשם לאשדוד באוטובוס אחר?

למעלה