חדשות טובות לכבוד שבת

חדשות טובות לכבוד שבת

לפני כמה שבועות החתולה שאני מגדל בחצר, המליטה גורים. אמנם מעולם לא ראיתי את הגורים, אך היא היתה בהריון תקופה קצרה ואח"כ שמעתי בלילות יללות של גורי חתולים. עברו מספר ימים והגורים נעלמו ועקבותיהם לא נודעו... תהיתי מעט לאן הם נעלמו, אך במהרה שכחתי מהם. עכשיו יום שישי אחר הצהרים, יצאתי לנקות מעט את החצר וכשסיימתי החתולה באה אלי שאלטף אותה. ומי אני שאסרב לחתולה כה חתולית ?! בזמן שאני מפנק אותה, בעל הקיוסק הסמוך התכונן לסגור את העסק לקראת השבת הממשמשת ובאה והחל להכניס פנימה לקיוסק את המתקנים השונים מקררי גלידות וכדומה, שיש לו על המדרכה. בראותו אותי משחק עם החתולה, נכנס עימי בשיחה ותוך כדי כך הוא שואל אותי, "איפה הגורים" ? אמרתי לו, "לא יודע. יום אחד היו ולמחרת נעלמו". אמר לי, "הם במקלט שבבניין הסמוך". אמנם התגלו בינינו חילוקי דעות בשאלה הרת הגורל, מיהו החתול השולט בשכונה. אך תעלומת הגורים האבודים נפתרה... שבת שלום

כנראה שלא בגלגול הזה

הנושא עלה כבר מספר פעמים. הטיפול שלי בחתולה הוא באופן ספונטני. לדוגמה: נושא האוכל. במשך חודשים ארוכים האכלתי אותה בטונה משובחת, על אף שמחירה כפלי כפליים ממחיר מזון חתולים ייעודי. מהסיבה הפשוטה, שזה מה שהיה לי בבית. ורק אחרי שהגיע לידי פעם אחת בדרך לא דרך שק מזון לחתולים ומצא חן בעיני, התחלתי לקנות מזון כזה.

../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

אני שמחה לשמוע שהגורים נמצאו. האם הלכת לבדוק מה שלומם? אני לא רוצה להיות המוכיחה בשער, אבל יש לי כמה שאלות 'מציקות' בשבילך:
האם הגורים במקלט אינם טורדים את מנוחת השכנים? אני יודעת שרוב האנשים אינם סובלניים במיוחד כלפי גורי חתולים במקלט הביתי...
האם יש לגורים תנאים נאותים במקלט (שמיכות לחמם אותם בלילה ומקום לצרכים במידה ואינם יוצאים עדיין מהמקלט)
האם באמת חשבת על עיקור? אתה לא חייב לשאת בנטל עליך בלבד. הרבה פעמים הרשויות המקומיות מוכנות לעזור בנושא. שבת שלום

תודה על השוקו ../images/Emo13.gif

איני היחיד באזור כאן שמתעניין בחתולים. בבניין ההוא גרה דיירת אחת שגם היא מספקת אוכל לחתולים בשכונה. ואני חושב שכל הסיבה שהגורים במקלט היא מפני החורף הקר. בנוגע לעיקור - איני מרגיש דחף מספיק שיגרום לי לבצע זאת. שבת שלום |תה ירוק|

למעלה