חדשות טובות למגישי אוגוסט-דצמבר 2005!

shipy1234

New member
חדשות טובות למגישי אוגוסט-דצמבר 2005!

היום קיבלתי את המכתב להפקיד דרכונים. כמובן אצתי רצתי לבנק, הכנתי צ'ק בנקאי על סך 1,900 ש"ח ומשם לשגרירות עם הדרכון. בשאיפה עוד שבועיים נקבלו בחזרה... מי היה מאמין, כבר רואים את הסוף לאחר שנתיים וחצי! אגב, מישהו יודע למה הם מבקשים לדעת גובה וצבע עיניים? בקרוב אצלכם, ודנה בפרט. איפה את אגב? שיפי

shipy1234

New member
תלוי איך ילכו השיחות רילוקשיין

אם אני אקבל מהם עבודה אז אני אבוא לאן ומתי שמתאים להם, אם לא ילך אני מניח שתוך חודשיים לוונקובר.

shipy1234

New member
אוקטובר 2005 בפדרלי. ושתי תהיות.

1. הלו"ז מעלה שוב את הנושא של המכסות/יעדים, האם קיים או לא? המכתב של 3-5 חודשים לבדיקות באמצע השנה, ואז המכתב לבדיקות הרפואיות לפני כחודשיים, בדיוק בזמן לפתיחת השנה החדשה בינואר 2008 כמו שקיווינו בפורום. 2. היית מצפה שאחרי שנים של המתנה ואלפי דולרים בהוצאה, המכתב יהיה קצת יותר שמח וצבעוני. משהו בסגנון של: "מזל טוב! ברוך הבא לקנדה" במקום מכתב אפרורי שאומר: Your application for PR is now ready for finalization. לא נשמע מאד מזמין :) leprechaungreen, בקרוב אצלך. שיפי

dannyk27

New member
אתה תקבל מזל טוב כשתנחת

לא מקדימים כאן את המאוחר, מדובר הרי ברשויות ממלכתיות ולא בחברות מסחריות או פילנטרופיות.

yanivran

New member
מזל טוב

אנחנו כבר בדרך לקנדה :) אנחנו כרגע ביום הראשון בדרכנו מקליפורניה לוונקובר :)

joe2b

New member
מזל טוב, איש ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

נעדרתי מהפורום הרבה זמן, ולכן רק היום ראיתי. שיהיה בהצלחה, עם הרילוקיישן או בלעדיו.

למעלה