חדשות טובות לפזי: "פעם גנב , תמיד גנב".

חדשות טובות לפזי: "פעם גנב , תמיד גנב".

דרעי וחגיגת הגובים למשפחה
http://news.walla.co.il/item/2961780

ביטול חוק העיתונות, כשהוא מתכוון לפתוח עיתון חדש, ולא צריך חוק שיפריע לו
http://b.walla.co.il/item/2942507

העיקר שלקחו עבריין, אסיר לשעבר שהורשע בקלון, ומינו אותו לשר הפנים, אותה משרה בה ביצע את עבירותיו, והוא ממשיך לחגוג ושכל המדינה תקפוץ לו.
יש לו ממי ללמוד , נתניהו, או שהוא מלמד את ההוא, לך תדע.....

מינהר

New member
בעצם, אם מדברים על שחיתות, איך רות דוד

יצאה נקיה למרות המעשים המפוקפקים עם עו"ד פישר? הפרקליטות לא רוצה שיחטטו אצלה חלילה?

לא יודע, בעיני תמיד זה חשוד

אז או שמנהלים מערכת מקלה כמו לקצינים הבכירים שזה דבר שלילי לחלוטין כי מי שעבר עבירה פלילית עליו לעמוד בפני בית משפט, או שלא היו ראיות נגדה.

אני לא יכול לצאצת חוצץ כאשר אני לא מכיר את כל העובדות.
אבל זה בהחלט מטריד.

pazi66

New member
שפירא מאיר כל זה ידוע כבר שנים...אז מה ?

ממשיכים להצביע לנתניהו כל פעם מחדש.אז מה עוזר הבכי שלנו פה בפורום.
מגיעים הבחירות ואף אחד לא שם זיין.או שלא באים לקלפי בכלל, או שמצביעים
שוב לנתניהו.

זה רק מצביע על אופי הציבור

קרוב למליון איש הצביעו לנתניהו , ודווקא אלו שהוא התעלל בהם הכי הרבה, כי הרמה האישית שלהם אומרת שאם הוא מצפצף על אומות העולם, אזי הוא "גבר".

עובדה,
שהוא עמד בפני הפסד, ואז באופן המכוער ביותר הזעיק את הציבור שלו לחזית להילחם ב-"ערבים שמגיעים בהמוניהם להצביע ומוסעים על ידי השמאל", וכך זכה ב-30 מושבים בכנסת, כשהוא מוכר את כל המדינה לחרדים, רק כדי להיות שוב ראש ממשלה.

והוא יכול להמשיך ולגנוב מהמדינה (הבקבוקים), ולרמות ולשקר (החשמלאי,רהיטי הגן), לצאת כל שבועיים למסע פאר זה או אחר ולשפוך את כספנו כמים יחד עם אשתו שכל פרק זמן שומעים על שערוריה אחרת שהיא מחוללת.

לגבי דרעי מדובר בפרשיות לא כל כך מוכרות שכעת הופכות לנשוא חקירה. אז מה ?
הוא העבריין, שר הפנים של מדינת ישראל !!!

הציבור היום ברובו אדיש לבחירות כי לא יעזור ולא יהיה שום שינוי כיוון שכל מי שיעלה לשלטון, יסתמך על החרדים שממשיכים לא לתרום שום דבר למדינה אבל לשאוב ממנה כספים במיליארדים, וממשיכים להיכנס לכל צמתי השלטון החשובים, וככל שהאחוז שלהם באוכלוסיה נמוך, אחוז השליטה שלהם גבוהה מאוד, ולזה קוראים "מיעוטוקראתיה" ומי שאשם הן רק המפלגות החילוניות שמתרפסות בפניהן.

אז דרעי ימשיך למשוך כספים לטובת בוחריו שלא תורמים דבר למדינה, ימשיך לשקר לרמות ולגנוב - וימשיך לצחוק על כולנו כל הדרך למשרד שר הפנים שם הוא שולט על חיי מליונים, ומשם הוא יכול להצהיר שיום הזכרון לחללי צהל או ליום השואה, זה לא מחייב אותם, זה ענין חילוני גמור.

מינהר

New member
כן, מאיר. יכולים רק לקוות שהדור

הצעיר יהיה יותר אידיאליסט ויסובב את הגלגל. כמו בקום המדינה, היו אידיאליסטים.

ניומה

New member
בדיוק היום שאלתי את הרופא שלי בדבר כדורי כורכום

היום הייתי אצלו הוא אמר שאשתו לוקחת כל יום והוא לא מאמין שזה עושה לה משהו טוב. ובקיצור לא מאמין בתרופות אלטרנטיביות. במקום זה הוא שלח אותי לכל מיני רופאים ובדיקות . העיקר הבריאות.

מינהר

New member
אני משלבת כורכום בבישול, באורז,

בירק מבושל. גם כמון. אם לא יועיל לא יזיק.

מינהר

New member
אפריקה ישראל מאבדת את הנכסים שלה ברוסיה,

ביניהם קניון ענק, אפימול, שערכו ירד. ההלוואה שקבלה שם מבנק שווה עכשיו כמו הקניון. והבנק לוקח את הקניון.
בארץ היא מתכננת תספורת רצינית לציבור שהלווה לה כסף דרך אגרות חוב. הציבור- זה הפנסיות והגמל שלנו.
מאיפה יש לאדם הזה, לבייב, עם שגעון הגדלות שלו חוצפה לסכן כסף כה רב של אנשים פשוטים בהרפתקאות ברוסיה ומזרח ארופה. הוא גם השקיע כסף בשוק הנדלן של ארהב דקה לפני התפוצצות הבועה שם ב-2008.
מרגע שהוא בנה את הארמון המפואר שלו בלונדון היה לי ברור שיש לו שגעון גדלות, והוא מאמין שאינו יכול לטעות. ובינתיים לקבור כספי המשקיעים.

מינהר

New member
אני לא יודעת הדסה. הפרסים מבשלים שנים

אורז עם כורכום. כנראה יודעים משהו על זה.

יוליקה

Member
מנהל
ניומה, כדורי כורכום כמו כדורי שום

יש להם ריח בזיעה...
עדיף להשתמש בכורכום בבישול!!

למעלה