חדשות טובות לשטילוב: דרגולסקו בספק לגמר

NBI2

New member
אני לא חושבת שזה חדשות טובות....

in order to be the best you have to beat the best

nitsansh

New member
אלכס לא צריך עזרה מהסוג הזה...

הוא יכול לזכות במדליה גם בלי "עזרה" מהיריבים...

NBI2

New member
וגם זה לא יעזור לו בתקשורת הישראלית

הנה, לדוגמא כבר בישראל היום כשכתבו על ההישג שלו רבע מהכתבה הוקדשה לזה שמתחרה מוביל לא העפיל. הציבור הישראלי שלא "מבין" התעמלות פשוט יקרה את זה ויגיד "אה, הוא ניצח כי הרומני נפצע, חוכמה גדולה". וזה לא נכון, כי אלכס מסוגל לנצח אותו ולא צריך שיקטינו את ההישג שלו בגלל המתחרים. GO ALEX

nitsansh

New member
ככה זה בכל ספורט - יש הצלחות ויש תירוצים...

זה כמו הקלישאה המטומטמת: "השער לא היה מחויב המציאות"... המציאות היא שהשער היה, וזה מה שקובע... ואם נמשיך את ההשלכה לכדורגל: לא פעם הקבוצה שבעטה יותר פעמים לשער מפסידה... אז מה זה אומר? שהיא נכשלה יותר פעמים בפעולה היחידה שמקנה ניקוד בכדורגל, והיא הבקעת שערים... כנ"ל בהתעמלות: המטרה של כל מתעמל היא להציג תרגיל עם מקסימום דרגות הקושי שהוא יכול בלי לעשות טעויות... לתרגילים קשים יש מן הסתם סיכון גדול יותר של כישלון, אבל מי שלא לוקח את הסיכון, לא יגיע אף פעם למצב של סיכוי למדליה... בכל ספורט כשמישהו מנצח יש גם מישהו שמפסיד, ומי שמנצח הוא לרוב זה שהיו לו פחות טעויות מהאחרים... זה לא שונה בעיקרון בהתעמלות מאשר בשחייה או ריצה.... הטעויות הן לא בהכרח בתחרות עצמה אלא הרבה פעמים בשלב של ההכנה לתחרות, כי כדי להגיע בשיא היכולת לתחרות ההכנה צריכה להיות מושלמת... עצם זה ששטילוב הגיע לגמר ויכול להתמודד בשבת על המדליות ואילו היווני ועוד 100 ומשהו אחרים לא זה כבר ניצחון בסיבוב הראשון של התחרות....בלי ניצחון בסיבוב הראשון אין שום סיכוי לנצח בסיבוב השני כי לא מגיעים לשם...

NBI2

New member
לגמרי...

אגב, אלכס אמר כבר כמה פעמים שיותר מלחיץ אותו המוקדמות מאשר הגמר, כי אם הוא לא מצליח במוקדמות הוא בכלל לא יכול לנסות ולהוכיח את עצמו.. זה לא קשור, אבל זה אמירה שמראה באיזה בנאדם מדובר

nitsansh

New member
אפרופו אלכס... מישהו פה יכול להגיד לי מה היה

הציון הטוב ביותר שלו?

nitsansh

New member
אם אפשר אז בכל המכשירים, וגם בקרב רב, אבל הכי

חשוב כמובן בקרקע...

cubano1

New member
הציונים של אלכס באליפות?

קרקע 15.500 סמוכות 13.866 טבעות 13.400 קפיצות 15.500 מקבילים 14.466 מתח 14.000

nitsansh

New member
לא לזה התכוונתי...

הציונים הכי טובים שהוא השיג בכל מכשיר (כמובן, לפי שיטת הניקוד הנוכחית).

nitsansh

New member
../images/Emo51.gif אבל זה רק לזמן קצר...

אני לא חובב התעמלות מושבע, אני בעיקרון אוהב את כל סוגי הספורט, וכשיש אליפות עולם או אירופה אז אני אוהד של אותו ספורט... אז בינואר יש לי טניס והחלקה על קרח, בפברואר סקי, במרץ אתלטיקה באולם, ביאתלון ושוב החלקה על קרח, וגם קרלינג ואופניים באולם אם נשאר זמן... ואני לא אמשיך כי בטח תפסתם את העניין... ככה שאצלי אין פגרה כי תמיד אני אמצא משהו מעניין...

FIRES SHADOW

New member
לאורן אהרוני-

אני מאוד מאוד ממליצה לקחת את הרעיון או אפילו את המילים בדיוק (בהסכמתו של nitsansh כמובן :) ) ולהכניס בכתבה הבא בנושא ההתעמלות כדי לתת הבנה קצת רחבה על עולם ההתעמלות לטובת מי שרואה רק את התחרויות ולא מודע לקושי האדיר בדרך.. בהחלט מילים כדורבנות! אהבתי מאוד.

nitsansh

New member
חוץ מזה, אם דרגולסקו יפרוש מישהו אחר יהיה

במקומו, לא יישארו רק 7 מתעמלים בגמר... אני לא זוכר כרגע מי הראשון ברזרבה, אבל גם מי שהגיע למקום 9 אינו קוטל-קנים... ואם חו"ח עוד מישהו יפרוש אז היווני שכבר חגגו את כשלונו יהיה בגמר...

למעלה