חדשות טובות מאד למגישי 05 ודנה בפרט!

shipy1234

New member
חדשות טובות מאד למגישי 05 ודנה בפרט!

ראשית, אני מצטער לבשר חדשות שליליות בזמן שחברנו לפורום עומר סובל. כידוע, אני עומר Go Way Back ואף עשינו את IELTS ביחד (אני אמנם קיבלתי יותר ועשיתי רק פעם אחת, אבל לא נהיה קטנוניים...). שנית ולעיקר, היום קיבלתי את הזימון לבדיקות הרפואיות! כן, כן, המכתב הירקרק עם התמונה שאני חולם עליו בלילה ובהקיץ מזה מעל שנתיים. מי היה מאמין, סוף סוף. בשאיפה בפברואר שנה הבאה נצטרף לאחינו ברי המזל מיולי 05 שזכו לקבל את ה- PR כבר לפני חודשים. כך שדנה, תתעודדי, אוטוטו אצלך! שיפי בשנה הבאה בוונקובר הבנוייה!

gesus

New member
שמח בשבילך

כלומר אני לא כי אני הייתי צריך להיות במקום שלך, אבל אני שמח שלפחות הקנדים יהנו ממך כמו שאנחנו נהנים ממך.

למה פברואר? לך לרופא מחר

בעוד 6 שבועות תקבל זימון להפקיד דרכונים וטוס 3 ימים אחר כך........אתה יכול אם אתה רוצה להיות כאן בתחילת ינואר.....

shipy1234

New member
אמרתי פברואר כי...

כי אני מניח שאם נגמרו המכסות לשנה הזו אז יקראו לנו רק בתחילת 08 להפקדת דרכונים ואז אני אצטרך כחודש של סידורים של דירה, חשבונות, התראה מראש לעבודה וכדומה. דהינו פברואר 08, ישר למבול של וונקובר...

dana631

New member
מישהו יודע על רופא בניו יורק?

בטח יגיע תוך כמה ימים, מעדיפה להתחיל לברר... THANKS!!

gsovak

New member
../images/Emo113.gif בשעה טובה!

מזל טוב! אשמח לדעת את לוחות הזמנים שלך! אנחנו הגשנו באוקטובר 2005. מי יודע אולי אלו חדשות טובות גם בשבילנו!

joe2b

New member
מזל טוב !! אכן בשורות מעולות למגישי 05

נו, אז אני קורא אותם נכון, לא? אגב - דנה, את רוצה להחזיר לי את הארוחה של המושבניק ???

joe2b

New member
קרעת אותי מצחוק עכשיו...

האופטימיות שלך - משהו...

למעלה