חדשות טובות מchiquititas.co.il

חדשות טובות מchiquititas.co.il

תראו חברס אני לא יכול להגיד הרבה אבל בהמשך להודעות שראיתי פה היום קיים סיכוי שערוץ הילדים ישדר את העונה הראשונה... עכשיו אני רק צריך לדעת משהו.... 1. במידה שתשודר העונה הראשונה האם זה יפריע לכם שלא תשודר העונה השנייה מייד לאחריה... 2. האם אתם בטוחים שזה מה שאתם רוצים לראות? תגובות בשירשורים או דרך האימייל שלי [email protected] נתן chiquititas.co.il

charmingirl

New member
לאאאאאאא!!!!!!!!!!

רק לא עונה ראשונה ושניה בבקשהההה!!!!!! העונות הכי דפוקות (וסילחו לי אוהבי העונות הראשונות) אבל... שלא ישדרו את זה שובבב!!!!

נטע4

New member
אז זהו שכן.............

אני רוצה לראות את העונה הראשונה כי אני כבר לא זוכרת כלום ממנה לעומת זאת בעונה הרביעית אני זוכרת כמעט הכל ויש עוד מלא ילדים שלא ראו את העונה הראשונה אז בבקשה תבקש מערוץ הילדים שישדר את העונה הראשונה שהיא אחת העונות היפות שהיו בקטנטנות. לא ממש אכפת לי שלא ישדרו את עונה השנייה כי היא באמת הייתה די משעממת ולא ממש מעניינת אז בבקשה שישימו את העונה הראשונה!!!!!!!!! בתודה רבה, נטע.

לבי

New member
צודקת ב100%../images/Emo8.gif

אני גם לושבת כמוך! אומנפ אני זוכרת דיי טוב את הכל אבל זה יהיה נחמד לראות את זה שוב!!!

Celeste Cid

New member
לדעתי..

יהיה יותר טוב אם יתחילו מעונה שניה כי אם ניראה את עונה 1 כל כך נרצה לדעת מה יקרה וסתם לעבור על עונה זה דיי דפוק!

Rotem Lisa

New member
*מעוצבנת* טוףף..

1. כן, זה די יפריע לי.. באט.. מה-נעשה. בסדר, מסכימה. 2. כן, אני בטוחה. כאילו, אני רוצה לראות גם ת´-5.. אתה מתכוון- אם ישדרו את העונה הראשונה מהתחלה, לא יראו ת´-5 ? לא בנתי.. ושנייייייייצ´, באת! :)
Chiquitita

Rotem Lisa

New member
אופס, רק עכשיו

שמתי לב שכתבת לשניצ´ (בלבולה) "לא במקום, בנוסף". סורי..
Chiquitita

casperit

New member
!

חבל שלא תהיה את השניה אבל אני אעשה הכל בשביל לראות את הראשונה! אני בעד!

התשובות שלי:

1. זה קצת מפריע לי, אבל אם זאת הברירה היחידה (שתשודר העונה הראשונה ואחריה לא העונה השנייה) אז בסדר.. זה לא יפריע לי. 2. אני בטוחה לגמרי שזה מה שאני רוצב לראות!!!!!! לגמרי לגמרי!!
גוני

Sharon Potter

New member
תשובות:

תראה אני לא ראיתי את העונה הראשונה ולא אכפת לי לראות אותה אבל אני יותר רוצה לראות את העונה הרביעית כי אני הפסדתי 16 פרקים בחופש הגדול כי נסעתי לחו"ל. אז לדעתי עדיף עונה רביעית ולא ראשונה
**שרון**

O c t o b e r

New member
לא... רק לא העונה הראשונה... ../images/Emo4.gif

רק לא העונה הראשונה! וגם השנייה לא... אני ראיתי את שתיהן, אבל לא בא לי לחזור לכל זה כשאני רגילה כבר לכל מה שקרה בעונה הזאת. וחוץ מזה, לא אמרו שביום חמישי מתחילים לשדר את העונה החמישית? - אז למה מדברים על לשדר את העונה הראשונה?!

נטע4

New member
לא הבנת נראה לי כנסי.......

ביום חמישי ישדרו את העונה החמישית בקשר לזה את לא צריכה לדאוג. בערוץ הילדים חשבו על הרעיון שמ 23.02.02 כל יום שבת ישודרו שני פרקים בשידור חוזר של העונה הרביעית. נתן שאל אם אנחנו רוצים שישדרו שידורים חוזרים של העונה הראשונה במקום העונה הרביעית.לדעתי זה רעיון מעולה כי בעונה הרביעית אנחנו כבר מכירים די טוב את הפרקים. עכשיו אם את לא רוצה לראות את העונה הראשונה אז אל תראי זה לא חובה זה בסה"כ יהיה כל יום שבת אף אחד לא מכריח אותך לראות את זה. אני מקוה שכן ישדרו את העונה הראשונה שנוכל גם לראות את השחקנים שכבר עזבו מזמן את הסדרה וגם בגלל שזאת הייתה אחת מהעונות היפות ביותר בסדרה. ביי נטע.

תשובות!

1. לא יפריע לי ממש שלא יהיה עונה שניה, כל עוד הפרק האחרון של העונה הראשונה הוא לא משהו מותח! 2. אני בטוחה בטוחה בטוחה שאני רוצה לראות את העונה הראשונה! היא שולטת! TaLi

דוש

New member
תשובות לנתן

בטח שאני רוצה את העונה הראשונה !!!! וגם את השנייה !!!!

למעלה