חדשות טובות: פולטילט מקבל אשראי ישראלי!!!

modz0r

New member
מוזר מאוד

מי שחסם עד עכשיו את האפשרות של כרטיס אשראי ישראלי בפולטילט זה לא פולטילט, אלא חברות האשראי בישראל. לדעתי הכוונה שישראלים יכולים להשתמש בכרטיסי אשראי בשביל להפקיד, אבל לא בכרטיסי אשראי ישראלים (או בינלאומיים ישראלים), מה שאומר שאפשר להשתמש בשירות כמו Entropay. אם מישהו מנסה להפקיד עם כרטיס ישראלי שיגיד אם זה עבד.

Harleydude

New member
כולם מדברים על הפקדה...

אפ'חד לא מדבר על משיכה... יש פה חבר'ה שמשכו סכומים מעל 1K? מעל 3K? בהעברה בנקאית? מה אומרים לבנק כשהוא שואל? מס הכנסה? וכו'? יש מישהו שמוכן להרים את הכפפה ולהסביר את העניין? זה דבר אחד לדעת שאיכשהו תוכל להפקיד אבל זה חסר כל טעם לדעת שאם תזכה זה סרט רע למשוך.

modz0r

New member
בקשר למשיכה

קודם כל אני אתחיל בזה שאני אגיד שאף פעם לא משכתי, ככה שמה שאני אומר זה מדברים שהבנתי, ולא ניסיתי. מפולטילט פוקר אפשר לקבל צ'ק, שלא מצויין עליו המקור שלו\העובדה שמדובר באתר פוקר, ככה שאין לבנק דרך לדעת מאיפה הוא הגיע (כשגם אם הם ידעו, אין להם מה לעשות עם זה). מבחינת מס, לפי החוק בזכיות שממתחת ל-50 אלף שקל אין מס, ומעל ל-50 אלף יש מס של 25% על הכסף שמעל ל-50 הראשונים. השאלה הגדולה היא האם רשויות המס יסתכלו על זכיה בפוקר כזכיה בפרס (לדעתי כן). אם אתה מפקיד סכום של כמה מאות, או כמה אלפים בודדים (בשקלים) אף אחד לא יגיד לך כלום ואין עם זה בעיה, אם אתה תפקיד כבר סכומים של 15 אלף ומעלה, כדאי לך כבר ללכת ליועץ מס, שלא יהיו בעיות. *מה שאמרתי זאת דעתי בלבד ולא תחליף להתייעצות עם אדם שמומחה בתחום, כמובן*

יוהדיקו

New member
יש מי שבצע כבר משיכה מפולטיילט ויכול לספר פה?

איך הוא ביקש את הכסף? איך התבצעה העברה של הכסף אליו? ואם נתקל בבעיות כלשהן?

Papito

New member
ביצעתי משיכה מפוקרסטארס

ביצעתי דרך העברה בנקאית. לקחו לי 40 ומשהו שקל על ההעברה מחו"ל, ועוד 17 אחוז על עוד איזה שקר כלשהו. בקיצור לא משתלם. הדרך הכי טובה לממש את הכסף זה למכור אותו לפי שער הדולר, ככה אתה לא סופג את העמלות של החזירים מהבנקים.

Harleydude

New member
ביצעתי העברה בנקאית

על סך 400 דולר בערך ולא היה 17 אחוז, היה בסוף משהו באזור ה375. גם צ'ק פעם קיבלתי מסטארס על בערך אותו סכום (בתקופה שסטארס שלחו צ'קים לארץ) וזה עבר חלק (מופיע בחשבון ברגע שהקופאות בבנק מעבירה את הצ'ק בלי המתנה בלי כלום). השאלה שלי היא מה קורה באמת אם אתה מושך סכום שגורם למישהו, לבנק בתור התחלה, לשאול שאלות. בגלל כל העניין שזה אפור חוקית. אומר שזה מפוקר? איך מתאמיס מס וכו'? אני באמת אשמח לשמוע ממישהו שמשך סכום מכובד שיזרוק מילה פה, עד עכשיו כל מה שמצאתי באינטרנט זה הסברים על איך להפקיד ולא איך למשוך ונראה לי קצת אבסורד, משחקים בשביל לזכות בכסף פה לא?

nadd

New member
באיזה אתר ביצעת הפקדה ?

ובאיזה מרכיב אשראי התקבל ההפקדה ?

milor77

New member
משכתי כבר כמה פעמים מפול טילט

הסכום הכי גדול שמשכתי עד היום היה $1200 דולר. אתה מקבל צ'ק שלא כתוב עליו פול טילט או פוקר אלא איזשהו שם של בנק. בבנק שלי בסכומים האלו לא שואלים כלום ופשוט מפקידים את הצ'קים. לפני משיכת צק אתה צריך לשלוח לפול טילט צילום דרכון והוכחת כתובת (אני שלחתי חשבון ארנונה בעברית
)

למעלה