חדשות טובות !!!

24 ברבלה

New member
חדשות טובות !!! ../images/Emo6.gif

הי, אני שמחה לבשר לכם שאני... לקראת החלמה מלאה!
הגיעו הצילומים של הפט סיטי היום, לא יאומן... מקוטר של 20 ס"מ (החרא הזה היה יותר גדול ממה שחשבו בהתחלה) הגידול התכווץ לקוטר של 5.6 ס"מ! בנוסף, לא התגלתו סימנים של מחלה ממארת בשאר חלקי הגוף, וגם הוא, הבן זונה הקטן (סליחה על הביטוי) כבר מראה סימני גסיסה, הוא לא במצב של פעילות עכשיו וכנראה שאצטרך לקבל אותו מת בגודל הזה for the rest of my life...
אבל מה אכפת לי, נראה לי נחייה בשלום אני והוא, ככה הרופא אמר:"אפשר לחיות איתו עד 120" שיבושם לו... אם הוא רוצה להשאר שם ולעטר בגאווה את בית החזה של מצולק ומכוער שכמותו לכל חבריו התאים והאברים הפנימים שלי, בעיה שלו.... מצד שני,חוץ מזה שאני נורא אופטימית, אין ספק שזה מלחיץ הקיום שלו שם, במיוחד שהנון הודקין נוטה לחזור, והפחדים לקראת כל ביקורת והילדים שאני רוצה שיהיו לי.. (חמסה חמסה חמסה
טפו טפו החדשות הטובות הבאות יהיו שובו של המחזור - מתנצלת מראש לגברים הקוראים זאת, אי נוחות קלה אני יודעת גם לי אבל אין על המשאלה הזאת, זה החלום הגדול שלי ולכן אני מצהירה בו ברבים)... אני קצת מותשת וקצת מבולבלת וקצת חרדה אבל יודעת שאני עוברת את זה ואני ייצא חזקה יותר, אני כבר חזקה יותר והרבה בזכותכם, לכן היה לי הרצון לשתף אותכם בשמחתי... לא יאומן איך לפני פחות מ 3 חודשים נכנסתי לפה כולי היסטרית, הזמן טס, אני מאמינה לאלה ממכם שזוכרים אותי זה יהיה שוק להבין שאפשר לעבור את זה כל כך מהר.. וגם קמצוץ של אופטימיות לכל אחד ואחת מאיתנו שמתמודד עם המחלה הארורה הזאת, אצלו או אצל בן משפחה או חבר, תאמינו אנשים, זה אפשרי! עם זאת, עוד לא נפטרתם ממני, אני עוד פה, מוכנה להמשיך לשתף ועוד יותר להקשיב, לתמוך ולעזור - עובדת סוציאלית לעתיד, זה בדם שלי.. מה שמזכיר לי.... בחינות אנשים אני צריכה ללמוד
, כולי בבאסה של לחץ, קצת אירוני כל התזמון והסיום של המחלה הזאת, מצאתי לי דבר חדש להלחץ ממנו אוי.. אני מקרה אבוד, חשבתי שהשתנתי אז יאללה תודה שהקשבתם אני רצה לספרים....
שלכם תמיד ב
ברבלה שמודה מודה מודה על העובדה שהפורום הזה ואתם, קיימים!

ihovav

New member
יקירה, אני שמחה מאוד!!! ../images/Emo45.gif

סחטיין עליך! אני עוד זוכרת את המסר הראשון ששלחת לי. מסר של עידוד. אז המניאק שלך היה 17 ס"מ... אני מאחלת לך שגם ילדים יהיו לך הרבה לפני שאת מדמיינת שזה יקרה!!! תמשיכי לבשר לנו כאלה בשורות ונשתמע!

יופי ../images/Emo24.gif

תמיד כיף לשמוע בשורות כאלה. אני מאד שמחה שמצאת בפורום משהו שעזר לך בתקופה הזו. מאחלת לך בריאות ארוכת ימים ואם התחלת להלחץ מלימודים זה סימן טוב - העברת את הדאגות שלך מהסרטן לדאגות בדברים שכולנו תמיד שמחים לדאוג מהם
בהצלחה בבחינות

24 ברבלה

New member
הסוף הטוב קרוב...

שכחתי לציין שעוד לא ממש סיימתי אבל אני ממש לקראת הסוף, יש לי עוד שני טיפולים ו2 מבטרות אז בערך עוד 3 שבועות, כל הסיפור מאחורי אמן!!! כייף כייף כייף, אני הולכת להיות בריאה!

מה זה שמח בשבילך..... ../images/Emo6.gif

באמת שהודעות כמו שלך עושות לי טוב על הלב. מה שמצחיק שאני עם האדישות שלי בכלל לא הודעתי על סיום הטיפולים (אולי בעצם בגלל שבדיקה אחרונה לא עשיתי עדיין... פחחחח) אגב- מישהו שם לב שבתל-השומר המכונה היתה מקולקלת הרבה זמן??? אני הייתי אמור לעשות כבר לפנני 3 חודשים בדיקה, תמיד ביטלו לי, וכשביקשתי לקבוע תור לפני חודש (זה היה שבועיים לאחר סיום הטיפולים..) קבעו לי אותו רק לעוד שבוע, בקיצור כמעט חודשיים לאחר סוף הטיפולים!!! אוף איזה מעצבנים שהם, ואת ברבלה24 איך קבעו לך מהר תור לבדיקה???

24 ברבלה

New member
ככה זה שיש קשרים... חחח...../images/Emo6.gif

סתם... ד"ר אביגדור דיבר איתם אישית וציין את הדחיפות, כדי שיוכל לדעת עוד כמה טיפולים אני צריכה והאם אני צריכה הקרנות (איזה יופי אני לא...) וזהו... הם עמדו דום... האמת לא ממש, קבענו והגעתי מקריית שמונה באותו יום ופתאום לא הייתי רשומה וכמעט חטפתי עצבים כי עזבתי את הלימודים במיוחד אז הם הבינו שזאת טעות שלהם, הם גם איבדו את ההתחייבות על בדיקה שעולה 5000 ש"ח, (שוב בעיה שלהם). בכול אופן ביטלו מישהו שהיה רשום והכניסו אותי במקומו... אני כזאת v.i.p זה משהו....

מיליתו

New member
בשעה טובה

איזה יופי להכנס כאן לפורום ולקרוא קצת דברים טובים ממישהי עם כל כך הרבה מרץ וחיוניות. שיהיה לך המון הצלחה בבחינות, ובסיום הטיפולים.

elylan

New member
ברבלה../images/Emo124.gif

איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך
. אני שמחה לדעת שזהווווו, שכמעט את בריאה לחלוטין.
שיהיה לך המון בהצלחה במבחנים!!!!!!!
יש לי כמה שאלות אז קבלי
מסר
!

../images/Emo24.gifבריאות ואושר

המון איחולי מזל טוב שתמיד תמיד תהיי בריאה ומאושרה ומחייכת. הלוואי על כולנו בקרוב אמן

למעלה