חדשות טובות !!! ../images/Emo6.gif
הי, אני שמחה לבשר לכם שאני... לקראת החלמה מלאה!
הגיעו הצילומים של הפט סיטי היום, לא יאומן... מקוטר של 20 ס"מ (החרא הזה היה יותר גדול ממה שחשבו בהתחלה) הגידול התכווץ לקוטר של 5.6 ס"מ! בנוסף, לא התגלתו סימנים של מחלה ממארת בשאר חלקי הגוף, וגם הוא, הבן זונה הקטן (סליחה על הביטוי) כבר מראה סימני גסיסה, הוא לא במצב של פעילות עכשיו וכנראה שאצטרך לקבל אותו מת בגודל הזה for the rest of my life...
אבל מה אכפת לי, נראה לי נחייה בשלום אני והוא, ככה הרופא אמר:"אפשר לחיות איתו עד 120" שיבושם לו... אם הוא רוצה להשאר שם ולעטר בגאווה את בית החזה של מצולק ומכוער שכמותו לכל חבריו התאים והאברים הפנימים שלי, בעיה שלו.... מצד שני,חוץ מזה שאני נורא אופטימית, אין ספק שזה מלחיץ הקיום שלו שם, במיוחד שהנון הודקין נוטה לחזור, והפחדים לקראת כל ביקורת והילדים שאני רוצה שיהיו לי.. (חמסה חמסה חמסה
טפו טפו החדשות הטובות הבאות יהיו שובו של המחזור - מתנצלת מראש לגברים הקוראים זאת, אי נוחות קלה אני יודעת גם לי אבל אין על המשאלה הזאת, זה החלום הגדול שלי ולכן אני מצהירה בו ברבים)... אני קצת מותשת וקצת מבולבלת וקצת חרדה אבל יודעת שאני עוברת את זה ואני ייצא חזקה יותר, אני כבר חזקה יותר והרבה בזכותכם, לכן היה לי הרצון לשתף אותכם בשמחתי... לא יאומן איך לפני פחות מ 3 חודשים נכנסתי לפה כולי היסטרית, הזמן טס, אני מאמינה לאלה ממכם שזוכרים אותי זה יהיה שוק להבין שאפשר לעבור את זה כל כך מהר.. וגם קמצוץ של אופטימיות לכל אחד ואחת מאיתנו שמתמודד עם המחלה הארורה הזאת, אצלו או אצל בן משפחה או חבר, תאמינו אנשים, זה אפשרי! עם זאת, עוד לא נפטרתם ממני, אני עוד פה, מוכנה להמשיך לשתף ועוד יותר להקשיב, לתמוך ולעזור - עובדת סוציאלית לעתיד, זה בדם שלי.. מה שמזכיר לי.... בחינות אנשים אני צריכה ללמוד
, כולי בבאסה של לחץ, קצת אירוני כל התזמון והסיום של המחלה הזאת, מצאתי לי דבר חדש להלחץ ממנו אוי.. אני מקרה אבוד, חשבתי שהשתנתי אז יאללה תודה שהקשבתם אני רצה לספרים....
שלכם תמיד ב
ברבלה שמודה מודה מודה על העובדה שהפורום הזה ואתם, קיימים!
הי, אני שמחה לבשר לכם שאני... לקראת החלמה מלאה!