חדשות טובות

חדשות טובות ../images/Emo9.gif

עשיתי אתמול ממוגרפיה חצי שנתית, והכל בסיידר !! לא שהיה לי ספק שיהיה... אבל זה תמיד משמח. ועוד יומיים נגמר הסמסטר ובסוף החודש אני נוסעת לארץ לשבועיים וחצי !! יייייההההה!!!
--------------

מזי א

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

איזה כיף לקרוא את ההודעה המשמחת שלך. וכיף שאת באה לביקור בארץ, דיברנו על להפגש עם ענת? זוכרת? יום טוב

לולו הקטנה

איזה בשורות נהדרות, כל הכבוד תעשי המון חיים בחופש, דרך אגב, באיזה חו"ל את מתגוררת? ארק בשורות טובות איילת האביב

נהדר לולו קטנטונת, בטח שלג אצלך

אצלינו "רק" גשם שוטף ורעמים וברקים, סבבה. איך הטיפול בחולים אונקולוגים, שם בארה"ב? לילה טוב איילת האביב

הטיפול פשוט מעולה!

כל מי שפגשתי אמר לי - אם כבר לחלות בסרטן - אז שיהיה בבוסטון... יש פה את דנה פרבר - המכון לחקר הסרטן ולטיפול בחולי סרטן, זה מעין בית חולים בעצם שכל כולו מוקדש לנו. דווקא את הלמפקטומי שלי עשיתי בבית חולים קטן קטן בעיירה קטנה שבה גרתי במסצ'וסטס (לפני שעברנו לגור ליד העיר ) - והיחס שם גם כן היה יוצא מן הכלל. הסתבר לי בדיעבד שהמעבדה של אותו בית חולים היא הטובה בארה"ב.... הרופאים מאד מסורים , היחס חם ואדיב. קיבלתי באותו בית חולים יעוץ מאונקולוגית מצרייה שהפנתה אותי למומחית בדנה פרבר, שהיא היום הרופאה שלי. את ההקרנות עברתי בדנה פרבר והייתי מרוצה מעל ומעבר מהיחס המקסים והטיפול המסור והאחראי. בקיצור ... הייתי ברת מזל לקבל טיפול שכזה.

אהה ו... שכחתי משהו מצחיק ולא מפתיע

כל הרופאים פה יהודים !
האונקולוגית שלי ד"ר גרבר, הכירורגית ד"ר ליבר, הרדיו-אונקולוגית ד"ר בלון , לאחרונה גם יש קרובים בבאר שבע

למעלה