חדשות טובות

OFAWB

New member
חדשות טובות

דבר ראשון, שלום לכולם אני חדשה פה. דבר שני וחשוב יותר, היום הסתובתי בדיזנגוף סנטר וכאוהבת מוזיקה שאני הייתי חייבת להכנס לדיסק סנטר ולהפתעתי ראיתי את הדיסק החדש של אנוק- Graduated Fool אז לכל המעוניינים רוצו לקנות רק 69 שקל.

Ne§t£A Gi®L

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo108.gif

אני לירי, 14:) ברוכה הבאה!
ספרי קצת על עצמך
70 שקל זה ממש זול...בד"כ זה עולה 90. היו שם עוד דיסקים שלה?

Ne§t£A Gi®L

New member
לא בכל Tower, ../images/Emo108.gif

וגם לא בכל צליל... אבל הוא עולה 90 שקל. שזו הגזמה היסטרית ל11 שירים. אבל...נו, ניחא.

The Charmd One

New member
נכון:/../images/Emo79.gif

אני בכלל מחפשת את הישנים שאין כמעט, לפחות באזור שלי...

Ne§t£A Gi®L

New member
תביני...../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

אני מנהלת את הפורום שלה, ואת הדיסק האחרון הצלחתי להשיג רק שבוע שעבר, אחרי לא מעט זמן שאני מחפשת. יומיים אחרי זה, מיותר לציין- ראיתי גם את TOGETHER ALONE וגם את אותו הדיסק שקניתי...לפחות 3 פעמים נוספות. ולזה קוראים... אני שונאת אותך מרפי!!!!
אני ממש מקווה שסבתא שלי תביא לי את LOST TRACKS מאוסטריה [+, וזה יהיה מממממש משמח-את הדיסקים של KREZIP. ואז אפשר להגדיר אותי כבנאדם מאושר
]

The Charmd One

New member
את קרזיפפפ??../images/Emo79.gif

יאו גם אני רוצה!! חברה שלי מצרפת בדקה בוירג'ן שם לפני שהיא באה לארץ לביקור והיא באה בדיוק כשלא היה...ררר:( ובעע מרפי הזה, קניתי את 'היהודים' לפני כמה חודשים בצליל ב-90, ואחרי זה ראיתי אותם בטוואר ב-59.90...

The Charmd One

New member
חח וואלה?../images/Emo79.gif

אמאא זה נשמע יותר גרמני כזה...בעע..קרזיפ פוראבר:) איך גילית בסוף?

Ne§t£A Gi®L

New member
ידיד שלי גר בהולנד, ../images/Emo108.gif

אז פשוט שאלתי אותו:) אשכרה, זה נשמע גרוע...קחסם!

yuli c

New member
קודם כל...

welllcom!!! אני הצטרפתי רק היום אז וולקאם גם לי. בקשר לדיסק האחרון אני קניתי אותו מזמן בצליל והוא עלה 90 ש"ח וגם את urban solitude קניתי בצליל ממש מזמן ב-90 ש"ח מה לעשות צליל יקרנים... את together alone קניתי ממש מזמן לא זוכרת איפה.

Hail from Hell

New member
שמע הדיסקים שלה יקרים אין מה לעשות

ואיך!?. urban solitude!?.. הוא עלה לי 70!.. ואת האחרון לא יצא לי לקנות...

yuli c

New member
קודם כל אני בת!!!

לצערי החנות שקרובה אלי היא צליל ששם המחירים ממש גבוהים. את together alon אני לא זוכרת איפה קניתי וכמה עלה לי כי זה היה מזמן... אני זוכרת שקניתי בצליל היקרנים את urban solitude ואת האחרון כל אחד ב-90 ש"ח.

Hail from Hell

New member
אז... תשמעי...

ומי אמר שזה קרוב!?.. יופי אז מבזבזים את השני ניקוביפ או 10 שקל נסיעה.. אבל חוסכים איזה 60 ש"ח... בלע~!.. עשי מה בראש שלך... alone

למעלה