חדשות טובות!!!

RenanaD

New member
חדשות טובות!!!

הצלחתי להוריד את פרקים 1-2 (מסיים לי את 3 ברגעים אלה) של העונה השניה!!! אין לי מספיק זיכרון במחשב אז אני אצטרך להוריד כל פעם שניים-שלושה פרקים, לראות ולמחוק כדי לראות את הבאים. התחלתי לראות עכשיו את הפרק הראשון, וזה פשוט יפההההההההההההה!!! ואפילו שיניתי את החתימה שלי למשפט אחד משם... תקראו!!

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifמזל טוב../images/Emo45.gif

לדעתי הפרק הראשון מהעונה השנייה זה אחד הפרקים הטובים שביותר שראיתי, פרק ע-נ-ק!!! ולמה למחוק, אם יש לך צורב את יכולה לצרוב את הפרקים לדיסקים (ככה אני עשיתי
)

inbal145

New member
../images/Emo8.gif

מזל טוב! אני לא מזמן סיימתי לראות את פרקים 1-5 של העונה השנייה ואני מחכה שיסתיימו ההורדות של כל שאר העונה... וכמו שדנה אמרה-תצרבי לדיסקים את הפרקים ואז תמחקי מהמחשב! ככה גם אני עושה... תאמיני לי-שווה!

קרלוצה

New member
איזה קטע../images/Emo6.gif

גם לי היה קשה להוריד דווקא את פרק 6 כל השאר כבר ירדו וזה סירב לרדת....בסוף תצליחי!!

inbal145

New member
אני מקווה מאוד שאת צודקת

כי בגלל שהפרק לא יורד נתקעה לי כל העונה עכשיו...

RenanaD

New member
זה מפחיד!!!!!!!!!

גם לי זה ככה בפרק 6!!! הורדתי כבר עד פרק 4 וזה מוריד לי עכשיו את 5. 6 עושה לי בעיות ולא יורד!!! אמאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרלוצה

New member
חחחחחח

אצלי היה יותר מעצבן כי ירדו לי ירד 7 לפני 6 ונתקעתי איזה שבוע עד שיכולתי לראות כמו שצריך

inbal145

New member
דנה גם אצלי זה ככה... כמעט כל העונה

ירדה חוץ מפרק 6 ועוד כמה בדרך...

inbal145

New member
שאלה-יש סיכוי שקיימת דרך לשלוח את

הפרק השישי של העונה השנייה? באיי סי קיו אפשר אולי לא?

inbal145

New member
גם לי יש חדשות טובות עכשיו :)))))

הורדתי את פרק 6 מחדש ועכשיו הוא גם מתחיל באמת באמת לרדת!! יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייששש

RenanaD

New member
חשבתי על זה... (../images/Emo58.gif-לא בטוחה!)

והחלטתי לצרוב רק אם הפרק ממש שווה את זה. ז"א-את פרקים 14-16 (ונראה לי עוד כמה מסביב) אני חושבת שאני אצרוב (כי ממה ששמעתי זה בהחלט שווה את זה!!!), ואת השאר אני אחליט אחרי שאני כבר אראה... בכל מקרה-אני הולכת להנות!!!!!!!!!!!!! יאווווווווו אני בהיי רציני עכשיו!!

קרלוצה

New member
את תראי שבסוף../images/Emo58.gif

לא תמחקי שום פרק!!! זאת עונה גדולה מהחיים וכל הפרקים שווים

inbal145

New member
טוב כשמדובר בסדרה כמו אליאס...

אין מה להגיד אפילו אם עוד לא ראיתי את כל הפרקים אני בטוחה שהם טובים!

למעלה