חדשות טובות

yaldasukar

New member
חדשות טובות

בס"ד ברוך ה' יום יום ובלי עין הרע
חמסה חמסה חמסה
בלי לפתוח פה לשטן
אני גאה לבשר לכם ש.. אני בריאה!!!
כאמור, ביום חמישי לפני קצת יותר משבוע עשיתי ביופסיה פתוחה- אחרי שב-pet-ct ראו קליטה ולא ידעו אם אני עדיין חולה או לא. (אחרי שכבר סיימתי כימו' והקרנות)
אבל כבר ביום שני, ה-4/4 (תאריך שלא נשכח לעולם...
)- הרופא התקשר ובישר לאמי את הדבר הטוב ביותר שאפשר לשמוע..
באותו זמן ישנתי כי כ"כ כאב לי מהניתוח של הביופסיה- שפשוט לא יכולתי לתפקד ורק ישנתי כל הזמן..
פתאום אמי העירה אותי ובבכי קורע לב אמרה לי "את בריאה!! את בריאה!!!" באותו רגע חשבתי שאני חולמת.. חשבתי שאני מדמיינת.. כל כך הרבה זמן חיכינו לרגע הזה- והנה הוא הגיע! ממש לא האמנתי! לא קלטתי שסופסוף גם אני כאחד האדם ואתחיל לחיות את השיגרה המבורכת.. ובכלל- אתחיל לחיות!
הוריי אומרים לי שהם קיבלו ילדה בחזרה, ואני מרגישה שנולדתי מחדש
ועכשיו יום ההולדת שלי יהיה גם בתאריך הזה..
אחרי קבלת הבשורה- לפתע כל הכאבים עברו לי..
והתקשרתי לכל מי שאני מכירה ובלי להפסיק לבכות צעקתי לכולם ש"ברוך ה'- אני בריאה"
מסתבר שכבר יותר מחודש שאני בעצם בריאה אבל לא יודעת את זה בגלל ה-pet המעצבן שסתם הראה קליטה.. בלי סיבה
ועכשיו, תודה לאל, אני מודה מודה מודה לאל ומאושרת עד אין קץ
על שקיבלתי את חיי בחזרה
בינתיים גם השיער גדל קצת וכולם אומרים שזה מתאים לי ואפילו מחמיא לי.. מה גם שזה סבבה שלא צריך כל הזמן לדאוג לסדר את השיער ולדאוג שהוא יעוף ברוח ויתבלגן.. הכל יותר חופשי כזה וכייפי..
ועוד יתרון זה המתנות
והפרחים
שעכשיו אני מקבלת מכולם.. ורק בשביל זה היה שווה לעבור את זה..
(סתם!!! נראה לכם???..) אז אנשים, בשביל רגעים כאלה של שמחה ואושר עילאי (וגם בשביל רגעים שיהיו בעתיד אחריהם..)- באמת ששווה לחיות!
ולכן אסור בתכלית האיסור לאבד את התקווה ולהתייאש, אלא לדעת ולהאמין שיהיה טוב!!! ושבסופו של דבר אחרי שכל הסבל יגמר- נהיה יותר חזקים מהרבה אנשים שאנחנו מכירים, וכל כך נעריך כל רגע וכל דבר בחיים- שהחיים שלנו יהיו פי אלף יותר מאושרים וממצים!!!
אז להמשיך להיות חזקים ואני מאחלת המון המון בריאות ואושר לכל עם ישראל!!!

elylan

New member
ואו איזה כיף לקרוא אותך../images/Emo70.gif

הלוואי ותמיד יהיו בפורום הודעות נפלאות כאלה! מזל טוב מתוקה, המון בריאות ושמעכשיו רק תשמחי ותחייכי!!!!!!!

מיליתו

New member
כל הכבוד - איזה יופי

גרמת לי להזיל דמעות משמחה. ההודעה כל כך מרגשת. בעזרת השם - מעכשיו ולתמיד - את בריאה

נהדר! פשוט נהדר

מאחל לך מכל הלב עוד הרבה שנים של אושר, בריאות ומחסור ברופאים.

yaldasukar

New member
איזה כיף לקבל תגובות כאלה! ../images/Emo9.gif

בס"ד תודה נשמות! כיף לקרוא תגובות כאלה! מתה עליכם ואתם ממש מקסימים!
בקרוב מאוד אצלכם
(אם עדיין זה לא הגיע..
) שתצליחו בכל אשר תפנו ויהיו לכם חיים מאושרים!!!

לבחורה אם החדשות טובות

אני מאוד שמחה לשמוע שהבראת ותתחילי לחיות חיים טובים יותר . ותמשיכי לחייך כל הזמן ולהיות מעושרת .שיהיה לך חייםטובים וכל טוב ותמשיכי לכתוב לנו בפורום שנידע מה קורה איתך בהצלחה מכל הלב

תמי דקל

New member
ילדה סוכר../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

אני כל כך שמחה בשבילך. בתור אחת שעברה את השמחה הזאת, ואת יום ההולדת החדש, אני ממליצה לך כמובן לשמור על הבריאות, ולהקשיב לגוף שלך הזמן. הרבה בריאות.

למעלה