חדשות טופות...

Coma White1

New member
חדשות טופות...

מסתבר שיש אלבום בדרך... הנה לכם, מה שאמר יורק כנשאל בקשר לאלבום חדש: "yes we are working bloody hard on it now. we are trying to me a bit more err focused, less neurotic. itll be sooner than you think. some old songs may appear yup" נכתב רק לפני כמה שעות.. מרנין, הלא כן ?

Esmena

New member
טופות מאוד ../images/Emo13.gif מטוסים זעירים ללא

טייסים ,והרבה! (ועכשיו לויכוח הסגנון המתבקש).

power play

New member
מזל טוב ובלי לריב

פשוט לקוות שכולם יקבלו את מה שהם מצפים לו.

Coma White1

New member
אני חושבת שהם ידעו לשלב בצורה נכונה

ובטוב טעם. יש לי תחושה שהאלבום הבא יהיה מעט מה"ישנים" ומעט מה"חדשים", אקווה אם זה יהיה כך. בכל מקרה - רדיוהד נשארים רדיוהד, ואני בטוחה שמצפה לנו אלבום טוב.

Coma White1

New member
תהייה...

לא מזמן, בתכנית הרדיו "פרוגראסי" (א´, 21:23, 106FM), השמיעו משום מה את "Paranoid Android". מה אתם אומרים ? לדעתכם הקטע הזה, זוכה באמת לתואר "רצועת רוק מתקדם" ?

Esmena

New member
המממ.מעניין מאות.

לא פעם ראשונה שאני שומעת שמדברים על רדיוהד בהקשר של פרוגרסיב-השפעות ושיתופי פעולה עם ג´אז וכו´- אבל זה עדיין לא פרוגרסיב שצריך להשתדר בפינה כזאת. באותה מידה, אתה יכול לשדר R.E.M (ואתם יודעים מה, בהפחתת כמה דרגות אפילו רדיוהד) באלטרנטיב ניישן. נכון, הלהקה היא לא סופר-מיינסטרמית , אבל אפשר לראות קליפים שלהם גם בשעות רגילות. לא חבל?אני משערת שזה מה שחובבי הפרוגרסיב חשבו עלינו.

Coma White1

New member
אני חובבת פרוג-רוק.

רדיוהד הם לא להקת פרוג-רוק, מצד שני, לא אני ולא שום חובב פרוג אחר שפגשתי התאכזבנו מההשוואה הזו... הם מתוחכמים, מושפעים מעט מפרוג, אני לא חושבת שיש הרבה חובבי פרוג שחושבים שהם גרועים. תעשו את ההשוואה בעצמכם:

Esmena

New member
מעניין ביותר

הרשי לי להגיד משהו על הטבלת השוואה הזו: היא אלטיסטית ואטומה משהו, ונראית כאילו היא מנסה לשכנע מישהו בכוח לאהוב פרוג. מגוחך משהו(ואנא סילחי אם היא הוכנה בידי אחד ממקורבייך,שלא לדבר בסיועך). לא התכוונתי לשנאה וכו´...זה לא העניין. העניין הוא, שאפשר,ובצדק,למצוא אותה לא מתאימה לתוכנית.

Coma White1

New member
לא ידוע לי מי הכין אותה,

אני משערת שיש אפשרות לשלוח תגובות ליוצר של האתר... שווה ניסיון.

Coma White1

New member
ושכחתי לציין,

המחבר\ת של המאמרים באתר הזה לא פעם ציין\ה את ענין היומרנות, וגם הודה\הודתה שזה כך..

למעלה