חדשות טיפה רעות.

Lizz

New member
חדשות טיפה רעות.

היי.. שברתי חלק מכף הרגל. כואב לי ואני אומלל. בכולופן, לא זה מה שבאתי לומר - רציתי להגיד שלום לאוקה, ולספר לכם שאני אזניח קצת את תפקידי כמנהל הפורום היות ואני לא יכול לעלות אונליין כל יום :( זה לא להרבה זמן. בינתיים התמונה והסקר לא יתחלפו, אבל אני אשתדל להגיע ולנקות מדי פעם. לא נורא, נכון? נסתדר.

Lizz

New member
אפשר לחלוק יבבות?

אם תגידו "לא", אני אמחק את ההודעה ;) -- אז ככה: בחדר מיון דיברתי כל הזמן בלשון נקבה (למי שעוד לא מכיר, אני מעדיף לשון זכר בד"כ). חלקית בגלל הטפסים שכולם מציינים שאני אכן טכנית נקבה, חלקית בגלל שכאב לי והייתי אומלל ומוכה וטיפה מסטול בגלל התרופה, חלקית בגלל שחדרי מיון מחזירים אותי לגיל שאכן הייתי בו ילדה קטנה. זה ממש עיצבן אותי אח"כ, כששמתי לב לזה והתאפסתי. קרה לכם פעם? שחזרתם למגדר הישן בגלל איזשהו קטע טראומטי? (סתם, אני מתעניין.)

ק ל א ו

New member
../images/Emo39.gif

אוי. פעם כשהייתה לי עבודה ולחברה שלי לא הייתה, עשיתי לה פרוטקציה ודיברתי עם הבוס לקבל אותה הוא הסכים ומסרתי את הפרטים שלה ופתאום בדרך הביתה נזכרתי שיש לה זיפים וחזה שטוח. כשאני פוגש נערים מבית הספר שלי אני מרגיש שמנה החלמה מהירה

FreakOnALeash

New member
כל יום.

אני עייף והם רעים. כן כן, כבודי נרמס בקלות יתרה. אני בייחוד צריך לדבר בלשון נקבה כשאני רוצה שאשכרה יקשיבו. אבל שבתי לכוחותי ואני משתדל להגן על עצמי. אבל כשאני חולה אני באמת חולה (נקבה.) כנראה שזה פשוט ככה, הגוף מניייאק.

stavit10

New member
לא!

לא!!! סתם... זה קורה לי כל יום.. בגלל שאני עדיין לא נראית אישה.. אפילו לפני הורמונים.. לא נורא עוברים את זה.. בקשר לרגל שלך- מצטערת על זה.. מקווה שתרגיש טוב... הנה אפילו אני מביאה לך
ו
.. אני מציעה לך לקחת את ההזדמנות שאתה
ו
הרבה ולהזמין לך הרבה
והרבה
(רק לא הרבה שלא תיהיה
) ואולי לשתות
חם
ולראות איזה סרט עם ה
לאור ה
... זה יהיה פשוט רומנטי
רק אל תשכח את ה
.. בינתיים אני אתן לך
ו
ואפילו
.. נב- זה היה הכל מרוב השיעמום אגב.. אדם אני נותנת לך רק חיבוק ונשיקה... וזהו! ברור איש? :)

Lizz

New member
תודה לכולכם

גרמתם לי להרגיש קצת יותר טוב :)

barak001

New member
החלמה מהירה

ואל תשכח - הכל זמני. בתחילת הדרך אוכלים הרבה חרא...(מקווה שהמצב משתפר עם התיקונים) השפה דפוקה והחברה עוד יותר.

למעלה