חדשות טריות במיחוד היישר ממוקד פלאפ

peco

New member
חדשות טריות במיחוד היישר ממוקד פלאפ

הרגע הייתי במרכז שירות של פלאפון ושאלתי בקשר לשדרוג של ה- 2000I ל- 2001I ותנחשו מה הם אמרו לי המניקים?: שיש דבר כזה, אבל פלאפון לא מתכננת לרכוש את השירות בגלל שהוא לא רלוונטי לרשת!!!! זה רק מראה איזה מנייקים הם.... טוב אז פינגי, כנראה שנצטרך להמשיך לחלום, כי דבר כזה בחיים לא יקרה גם לא בעוד שמונים שנה.

ronen60

New member
פלאפון

חברת פלאפון מזלזלת בלקוחותיה. מי ניסה בשעות אחר הצהרים למוקד 166 28 דקות וזה לא חד פעמי! מי נכנס לסניף שרות של פלאפון מול קניון איילון ברמת-גן? 40 דקות למסירת הפלאפון לתיקון ו120 דקות עד שיהיה מוכן מהמעבדה. מי שצריך שרותי קהל יכול לקחת יום חופש מהעבודה כי יצטרך לבלות בסניף שעות ארוכות ומורטות עצבים. חברת גו-נקסט חברה בת של פלאפון גובה כספים [אומנם קטנים] שלא כדין. תבדקו בפירוט שיחות ותיראו כמה שקלים מיותרים הם גובים ללא הצדקה. הם חייבים לי 14 ש"ח לאחר שעות של הסבר מצידי עד שהודו בטעותם ומחודש אוגוסט 2000 הם לא זיכו כלום אפילו שהודו בטעותם. חברת פלאפון טוענת שזה לא שייך אליה, חברת גו-נקסט אומרת שנתנה הוראה לזיכוי לפלאפון וזה לא שייך אליה. בנוסך חברת פלאפון גבתה שרות תיקונים 24 ש"ח לחודש עבור שרות תיקונים משלים בתוך שנה ראשונה במקום 17 ש"ח. דרך אגב מי יודע איפה ניתן לבטח מכשיר פלאפון מסוג סמסונג 2000 ? חברת טלטיב לא מבטחת מכשירי סמסונג!

phingy

New member
מה לעשות.. חברה של חארות

פקו, תאמת אין לי מה לעשות בינתיים כי אני מחוייב לפלאפון וזה ע"ש אבאשלי ורק אולי עוד שנה-שנה וחצי אני אוכל להחליף מכשיר או חברה בינתיים מחכים, אין מה לעשות הם סתם דפוקים אל תדאג בטח בקרוב זה יתחיל, הם לא יודעים תמיד הכל הם רק חושבים שהם יודעים, המרכזנים במוקד 166* לא יידעו בכלל על מה אתה מדבר אם תתקשר ותשאל אותו דבר, מצד שני אם תתקשר לגונקסט, יגידו לך שזה יתחיל בקרוב אבל הם לא מורשים להגיד לך מתי

Hyperman

New member
חדשות טובות בקשר למשתמשי 2000i

בקרוב סאני יבואנית של סמסונג תעשה מבצע החלפה בחינם ל sch-n105!

Hyperman

New member
אוקי אז ככה

אני איש תקשורת של פלאפון ובגלל ההודעה שכתבה אנו נביא לארץ את2001

d@r121

New member
לי העיקר אמרת...

שאתה לא עובד שם... אבל נחמד לדעת שיש פה נציגים של פלאפון יש פה מספיק תלונות לשיפור בברה ואתם תמיד יכולים לבצע שיפורים ד|ניייד|ר

phingy

New member
או היפרמן סוף סוף מישהו מפלאפון...../images/Emo6.gif

שאפשר לשאול אותו שאלות ולסמוך עליו... אז אנצל כבר את ההודעה ואשאל... מתי מגיע ה2001i? (תן לי לנחש: "בקרוב")

למעלה