חדשות טריות חדשות טריות הישר מהתנור

Juliann

New member
חדשות טריות חדשות טריות הישר מהתנור

רנדי וראיין אמרו בבוקר שהולך להיות עוד שוקר!!!
השמועות אומרות וונזל אבל אין משהו רשמי
ראיין אמר בתוכנית שלו שקונס קיבל הצעה לדגמן לראלף לורן
ראיין הוסיף שבמאים רוצים לתת תפקידים לקונס... שכחתי את שם הבמאי אבל אני יודעת שזה מי שעושה את הסרט של הפיראטים עם ג'וני דפ, ויש שמועות גם על ספילברג.. כמובן שהכל כאן שמועות מראיין סיקרסט בתוכנית רדיו שלו.

גלית172

New member
חדשות טובות

אני שמחה שקונסי מקבל הצעות הלוואי והוא יצליח בכל התחומים גם כזמר וגם כשחקן הוא יתפרסם ויצליח יותר מכל איידול שהיה איי פעם בקשר לניפוי מחר נראה לי שוונזל או בו יעופו אם הם אמרו שיהיה עוד שוק בסוף רק סקוט ישאר עם קארי אני כבר הפסקתי לראות את התוכנית אני רק נכנסת לפורום להתעדכן

IrishKiss

New member
אוווו

שוקר?! זה אומר שאנטולי ישאר?! *מנסה להיות אופטימית*

נועה167

New member
אפשר להגיד שגם בשבילי...

אני לא אוכל להפסיק לראות אבל אם הוא עף זה כבר ממש ממש ממש ממש מבאס..אני סתם אראה כי אני מכורה ולא כי אני אחכה לזה כל שבוע.. וגם אמשיך לראות בשביל קרי וונזל :)

whatever4

New member
בהחלט....

אומנם זה לא יהיה סוף העולם כי בו הוא מלך עם או בלי התוכנית. בו הוכיח שהוא מעבר לתוכנית הזאת. הוא כוכב רוק בפניי עצמו בלי קשר לתוכנית, אבל אם הוא יעוף אז העונה הזאת באמת לא שווה כלום. *מכינה את עצמי לגרוע מכל*

נועה167

New member
ואי

גם לי הייתה הרגשה שוונזל תעוף! אמנם לא בטוח אבל נראה לי.. בקשר לקונס- אם זה נכון אז מגניב לו! ואגב- גם השופטים יודעים מי עף לפני כולם??

לא נראה לי שהשופטים יודעים..

הרי תראי שקונס הועף אז פולה הייתה ממש בהלם ובכתה! לא נראה לי שהיא כזאת שחקנית טובה ורנדי אמר גם בעצמו שהוא בהלם דרך אגב הבמאי שהתכוונת אליו ג'וליאן זה ג'רי ברוקאיימר

Juliann

New member
כןןןןןן זה השם. תודה. ולגבי השופטים

סיימון, רנדי וראיין ידעו על קונס, רק פאולה לא ידעה. זה ככה בדרך כלל, נראה לי שלא מספרים לפאולה בכוונה חחחח שיהיה דרמה.

Fairywitch

New member
אני יודעת מה השוקר../images/Emo70.gif

סקוט נשאר לפיינל 4
אבל זה כבר מזמן לא שוק

shavitlavi

New member
התבלבלת

כמו שהדברים נראים כרגע השוקר יהיה שהוא יעוף.

Fairywitch

New member
חחח... אשכרה../images/Emo6.gif

ונוכל לפרסם שוב בתפוז-ראשי שמועמד בטוח לגמר הודח...

Fairywitch

New member
ושוב נהיה במצב קטטוני, אבל...

מרוב שמחה...
די, יצאתי מרשעת...

MoGanC

New member
אולי X תעוף

X = קארי. אחרי הכל,היא שרה אלויס.וכל מי ששר אלויס נמצא בסיכון (מצד שני,גם ונזל שרה אלויס :)

shavitlavi

New member
טוב שמעו

ממש לא התכוונתי להצחיק ביום השואה. מה שכתבתי יותר עצוב ממצחיק.

למעלה