חדשות ידיעות ועוד כל מיני שטויות

NuckBunnies

New member
חדשות ידיעות ועוד כל מיני שטויות

אין לי כוח להיות היום מאורגן במיוחד. אני לא הולך לכתוב 50000 הודעות, כל אחת על נושא שונה. גם ככה אתם לא מגיבים, אז מה הטעם? ניחא. DareDevil - The Movie בזמן האחרון מרבל עושים מלאאא סרטים. X-Men, Hulk, Blade,Spider-Man. Thor ועוד דמויות קלסיות עוברות למסך. הסרט המדובר ביותר בזמן האחרון הוא Spider-Man, סרט שהופך למציאות ובקרות יהיה גם אצלנו (באביב יוצא באמריקה, בתקווה). לעומת זאת, DareDevil רוחש שמועות לגבי מי יהיה מה. יש שלוש דמויות מרכזיות עליהן יש ויכוח מי יגלם: את הגיבור הסרט, DareDevil, עו"ד עיוור ביום וסופר גיבור לא פחות עיוור בלילה, את הקינגפין, הארכי-אויב שלו, ואת אהובתו, הרוצחת השכירה הקטלנית אלקטרה. את DareDevil נבחר לשחק Ben Affleck, בחירה סבירה. לא אידיאלית, אבל סבירה. את הקינגפין לא יודעים מי יגלם, אבל הוא פחות קריטי (הוא רע. למי איכפת ממנו?). ועל אלקטרה הבעיות האמיתיות. ישנן לא קצת מועמדות מתאימות לתפקיד הנערה שחורת השער הספרדיה-יווניה: קטרין זיטה-ג´ונס, פנלופה קרוז, סנדרה בולק ועוד. לבסוף נבחרה השחקנית Jennifer Garner, אשר מככבת בסידרת הטלויזיה המצליחה Alias. היא כל כך לא נראת כמו אלקטרה. נקווה שהיא יודעת לשחק לפחות. Teenage Mutant Ninga Turtles #1 אנג-לי, אשר ביים סרטי פעולה כגון משימה בלתי אפשרית 2 וFace-Off, מביים את הסרט החדש של צבי הנינג´ה. והוא יהיה ממוחשב לגמרי. וכן, אני רציני. ולכן, גם פותחים סידרה חדשה. מרתק. Incredible Hulk #34 צוות יצירתי חדש. עושים מייק-אובר לדמות. אם אתם יודעים את הקווים הכללים של העלילה (דוקטור ברוס באנר עשה פצצת גמה. בניסוי הוא נחשף לקרינה. כל פעם שהוא כועס הוא הופך לענק ירוק וחזק בשם ה"האלק". הצבא רודף אחריו. והנה, סיגמתי 25 שנות היסטוריה של דמות), תקראו את החוברת הזו. היא מצויינת. אפשר לקרוא בחינם מהאתר של מרבל. Battle Chasers #10 Joe Madureira הודיע שבגלל שהוא התחיל לעבוד אצל חברה ליצור משחקים (למחשב וכדומה), וזה מצריך מלא מזמנו יקר הערך וגם שיעבור דירה, הוא לא יכול להמשיך לצייר את הקומיקס הפופולרי שלו Battle Chasers בקצב שהוא רוצה (שימו לב נא, הוא הוציא 9 חוברות בחמש שנים. הבחור עובד בקצב מהיר כמעט כמו חילזון על ספיד), ולכן הוא דוחה את חוברת #10 לזמן בלתי ידוע. בקיצור, נגמרה הסידרה. וחבל. HawkMan #1 דמות זו חזרה לחיים בחוברת של JSA שזה ראשי תיבות ל- Justice Society of America, שזה כמו Justice League of America (סופרמן, באטמן, גרין לנט´רן) רק ש-לא-. לציון מאורה היסטורי ומרגש זה, אשר כווולנו חיכינו לו שנים מאז שדמות זו מתה (כי ברור שכל דמות שמתה בקומיקס תוחזר לחיים בסופו של דבר), נותנים לה סידרה משלה. בחוברת הראשונה יסבירו את כל התסבוכת שעשו מבעית ההמשכיות (תסבוכת כמו שרק DC יודעת לעשות). נשמע נחמד. נראה לי שאני אנסה כאן את הכותר החודשי הראשון של DC שאני אשכרה טורח להזמין. Batman: The 10-Cent Adventure הקומיקס הנמכר ביותר לשנת 2001. מעניין למה. ולמרות זאת, DC הפסידו כמה עשרות אלפי דולרים עליו. ניחא. החוברת הזו, אשר עולה בסביבות ה45 אגורות (לפי מדד הדולר להיום, מחר בטח יעלה איזה שקל-שתיים) מהווה נקודת פתיחה לקרוסאובר (סיפור חוצה חוברות) ענקי. ואז הוא יוביל לעוד אחד. אני היחיד שחושב שDC מפגרים? לא ראיתי מישהו אחד שאשכרה נהנה מהקרוסאוברס המפגרים וחסרי הפואנטה האלו. הם לא מבינים שזה לא גורם למישהו לקנות עוד חוברות אלא להפסיק לקנות את כל החוברות. והם עוד תוהים למה מרבל מזיינת להם את הצורה. Fantastic Four #60 מרבל, בתור חברת קומיקס בוגרת ואחראית הגיבה ל- Batman: The 10-Cent Adventure בכך שהחוברת #60 של Fantastic Four, בה יכב צוות יצירתי חדש, תעלה 9 סנט בלבד. איזה גברים הם. וזה כל מה שיש לי כרגע לדווח עליו. מעניין כמה תגובות יהיו להודעה הזו. אני מהמר על שתיים. רק שלא ישעמם לכם. NuckBunnies

למעלה