חדשות ישנות מושל עיוור בניו יורק דיוויד פטרסו

roi251

New member
חדשות ישנות מושל עיוור בניו יורק דיוויד פטרסו

היי מה שלום כולם כתבה על מושל ניו יורק http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/710/288.html חג שמח לכולם

roi251

New member
המשך נושא לכנרת יפה שלי

הי מה קורה? אולי תעזור לי במשהו את ידועת האם יש הרבה או קצת כבדי ראייה ועיוורים שלמדו מחשבים ? מה הם למדו? ואיך זה בחו"ל במיוחד בארה"ב תודה

אני יכול לספר על כמה:

המנהל האדמיניסטרטיבי של ביה"ח גהה, שניהל קודם את כל חטיבת בתי ההבראה של קופת חולים כללית הוא אדם עיוור. הבעלים והמנהל של אחת מחברות הזכוכית הגדולות בישראל הוא אדם עיוור. מנהל האגף לקשיש בביטוח הלאומי ברחובות הוא אדם עיוור. בזמנו, איני יודע אם היום, מפקד יחידת המחשבים במשטרת ישראל היה אדם עיוור. אני מכיר שני עיוורים שהם פזיוטרפיסטים מהשורה הראשונה.

roi251

New member
המשך נושא לנושא

היי מה קורה? ידוע לכם על עוד אנשים שהגיעו לתפקידים או הישיגים טובים? אולי משהו בתחום המחשוב? כמה אדם עיוור או כבדי ראייה שלמד מהד עי מחשב/הנדסת תוכנה/הנדסאי

roi251

New member
שאלה לאבא של נעם

הי מה נשמע? אותם אנשים שדיברת עליהם מה הם למדו? תודה להתראות

כל אחד מהם למד משהו אחר,

לא את כולם אני מכיר באופן אישי. מאלה שאני מכיר אחד למד פיזיותרפיה, אחד למד עבודה סוציאלית וכלכלה, אחד למד מנהל עסקים.

roi251

New member
שאלה לאבא של נעם

מאיזה ארגונים או עמותות ניתן קבל עזרה בלימודים? יודע באיזה מקומות כבדי ראייה או עיוורים לומדים מחשבים ?תואר או כל לימודים אחרים בתחום המחשוב?

שלום רועי,

אני באמת לא מכיר ארגונים או עמותות שמהם ניתן לקבל עזרה בלימודים. ובדיוק לשם כך הוקם הפורום זה, על מנת לשמש כמקור מידע. אם תמצא את התשובות, אנא העלה אותן לכאן, על מנת שנוכל כולנו ללמוד ולדעת מה ניתן לעשות ואיך ניתן לעזור למי שזקוק לכך. למיטב ידיעתי אין מוסד לימודי שבו מלמדים מחשבים דווקא לעיוורים. אני גם לא חושב שזה לימוד שונה. הרי עיוור שירצה לעסוק במחשבים צריך לדעת כל מה שאדם רואה צריך לדעת. אין הבדל. ההבדלים הם בטכנולוגיה הדרושה על מנת לקרוא מה כתוב על המסך. עם העזרים המתאימים, כל אחד יכול ללמוד בכל מקום. כך לפחות נראה לי.

roi251

New member
שאלה לאבא של נעם

תודה שאלתי היא האם אתה מכיר כבדי ראייה או עייוורים שלמדו מחשבים ומה הם למדו? למה שלא נשלח מייל לכל ארגונים שיכולים כן לעוזר לנו? תודה להתראות

שבת שלום,

כבר העת את השאלה הזו כמה פעמם: אני לא מכיר אף עיוור שלמד משבים, אבל מכיר כמה וכמה עיוורים שמשתמשים במחשב, גולשי באינטנט, שולחים ומקבלים מיילים, ועובדים על מחשבים. שמעתי על עיוורים שזה המקצוע שלהם אבל לא מכיר מישהו כזה באופן אישי. על מנת לשלוח מייל לכל הארגונים שיכולים לעזור לנו, צריך להחליט קודם מי זה אנחנו, אחר כך להחליט במה אנחנו צריכים עזרה, ובסוף, למצוא את הארגונים. אולי אתה רוצה להיות הראשון לענות על השאלות האלה?

למעלה