האם יש סיכוי תאורטי להעלות למונדיאל מהמקום השלישירוטנשטיינר: "אחרי הקמפיין נקבל החלטות"
ההזדמנות האחרונה של ישראל. הנבחרת קיימה הערב (חמישי) את מסיבת העיתונאים האחרונה לקראת המפגש החשוב נגד אוסטריה מחר (שישי, 21:45).
החבורה בכחול-לבן יודעת כי כל תוצאה מלבד ניצחון תסיים סופית את קמפיין מוקדמות המונדיאל שלה, שכן בשלב זה ההפרש מהמקום השני עומד על ארבע נקודות כשנותרו שש בקופה. חשוב לציין כי גם ובמידה ותשיג את שלוש הנקודות באוסטריה, הנבחרת תקווה למעידה של סקוטלנד במולדובה בכדי להשאיר סיכוי לסיים במקום השני.
הראשון לדבר היה קפטן הנבחרת, ביברס נאתכו, שהתייחס לציפיות לקראת המפגש הקרוב מול אוסטריה והסיכוי ל"נס" שיסייע לו ולחבריו: "תמיד יש תקווה שבסוף יקרה סוג של נס שיקרה לטובתך. אנחנו באמת מתרכזים אך ורק במשחק הזה ושנעשה את העבודה שלנו, אחרי זה הדברים אולי יסתדרו לטובתנו. אם לא נעשה את העבודה שלנו אז כלום לא יעזור".
על ההכנות ליריבה אמר הקפטן: "אנחנו יושבים ולומדים ממשחקים שעברנו כבר ואנחנו מנסים לתקן את הטעויות שלנו. נגד סקוטלנד הבקענו שני שערים במגרש קשה ובסוף ספגנו בשנייה האחרונה. אנחנו באמת עוברים על כל פרט ופרט לקראת המשחק הזה, אנחנו מכירים את היריבה כמו שהיא מכירה אותנו. בשביל להגיע לאיזשהו טורניר גדול צריך לעשות את הצעד הזה גם בחוץ".
נאתכו הסביר את ההבדלים ביכולת של הנבחרת בין משחקי הבית למשחקי החוץ: "תמיד בבית יש ביטחון, הרגשה יותר נוחה, הקהל איתך, אפילו חדר ההלבשה שאתה מכיר. אלו דברים שמשפיעים פסיכולוגית. עם 20-25 אלף אוהדים שדוחפים אותנו זו אופרה אחרת. אנחנו צריכים לדעת להתנתק ולעשות את הצעד קדימה, ואם נעשה את זה אז נתקדם".
על ההישגים בבית הישראלי: "זה בית מאוד קשה. יש פה לפחות שלוש נבחרות ברמה שלנו, אם לא טובות יותר. מקום שלישי זה המקום הראוי לנו. ברור שחשבתי וקיוויתי שנוכל לעשות יותר מזה, ובאמת לא היינו רחוקים. היתה דקה אחת בסקוטלנד ששינתה הרבה. נעשה את הטוב ביותר שלנו ונקווה שזה יספיק".
על העובדה שהוא מוחלף באופן קבוע במשחקי הנבחרת: "זה לא מסוכם מראש, אבל גם ווילי יודע שיש לי בעיות ואני צריך לעשות ניתוח בקרוב בשרירי הבטן. עומס גדול מידי יוצר לי שם בעיות, גם בקבוצה אני מתחלף בדקה ה-65-70 רוב הזמן. אם צריך אשחק 90 דקות וכבר שיחקתי בקמפיין הזה 90 דק'. כשמשחקים ברצף של שלושה ימים צריך לדעת עם אילו שחקנים צריך להתנהג יותר בעדינות. זו הסיבה".
כדורגל ישראלי
כדורגל ישראלי
כדורגל ישראלי
כדורגל ישראלי
כדורגל עולמי
כדורגל עולמי
כדורגל עולמי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.