חדשות לא טובות מחוף הים

רינת24

New member
חדשות לא טובות מחוף הים

הייתי היום בחוף וכבר ראיתי כמה מדוזות אם עכשיו יש קצת ביולי כבר יהיו מלא איזה בעסה הם מזה מפחידות אותי ישי הרבה אני לא נכנסת למים חוץ מזה מי שהולך במסלולו ההליכה בחוף דדו אחרי הסימון של ק"מ 3 יש פגר של פרה מתה ממש מסריח תשתדלו לא להגיע לשם חוץ מזה היה אחלה בים כי ממש נעים ועוד לא ממש חם כמו ביולי אוגוסט נראה לי שהמסעדה שפתחו ליד הקאמל נותנת תחרות טובה לקאמל תמיד מלא שם משהוא יודע מזה המקום בנדנה שהולכים לפתוח איפה שהיה חוף מאליבו?

reneg

New member
מעכשיו את...

השדרנית שלנו מהחוף... תעדכני אותנו בכל מה שקורה... ומה עשית 3 ק"מ מהחוף? יכול להיות שעשית ספורט ולא קראת לי? על איזה מסעדה ליד הכאמל את מדברת? קופקבנה? כל כך הרבה שאלות...

רינת24

New member
כן הקופקבנה אם הגעתי לסימון 3

אז סביר להניח שעשיתי 6 ק"מ ( בהליכה מהירה ) כי צריך גם לחזור אני יוכל לדווח לך כי אני שם לפחות פעם בשבוע

reneg

New member
אההה...

קופקבנה... אחד החופים המדהימים בברזיל... ותקראי לי פעם הבאה שאת הולכת? אני מחפש פרטנרים ... בדך כלל רץ אבל אתפשר על הליכה מהירה בנוסף

ariegur

New member
106 של חיפה הרגיזו אותי

צלצלתי להודיע להם על הפגר של הפרה והם ענו לי ש3 ק"מ זה לא שלהם זה של מועצה אזורית חוף הכרמל. שאלתי אותם אם הם הודיעו למועצה על הפגר - ענו לי שזה לא ענינם. מעניין כמה שמצנע מוטרף על סיפוחה של קרית חיים כ 10 ק"מ מחיפה, אנשיו לא יכולים לטפל בפגר של פרה כ 2 ק"מ מהגבול על מסלול הליכה שהעיריה מארגנת... אריה

למעלה