חדשות לא-ממש מרעישות...

The Mad Hatter

New member
חדשות לא-ממש מרעישות...

*הספר הבא בסדרת טיפאני (אני מאוהבת בילדה הזו...מישהו יודע איפה מוצאים את hat full of sky?) ייקרא כנראה wintersmith. *והבא בעולמדיסק ייקרא כנראה thud או קול עמום .מעניין אם נורית שרעבי תמצא לזה משחק מילים מעניין. הספר יהיה על תעלומת רצח+מלחמת אזרחים+בעיות במשמר. כן, עוד ספר משמר. די, נמאס כבר. :/ *ראיון נחמד ביותר עם טרי פראצ'ט, משם לקוח המידע על הספרים החדשים.

DviRincewind

New member
thud?

כמה מוזר, ספר עולמדיסק בעל שם אחד בלבד במילה. כמה כאלה כבר היו? Sourcery, Pyramids, Eric, Mort, Maskerade, Hogfather, Jingo... אמממם, טוב, כנראה שהיו די הרבה. אבל רק שניים מהם הם שמות כאלה קצרים! והם היו מזמן! בכל אופן מאז ג'ינגו היתה לפראצ'י נטייה לתת שמות מסובכים כמו קארפה ג'וגולום ומונסטרוס רג'ימנט. טוב, הבנתם את הנקודה!!!

DviRincewind

New member
וגם.

thud (שלדעתי מיתרגם גם כקול חבטה) הולך להיות שוב ספר משמר המתמקד בדמותו של ויימס עם כל האהדה שלי לסדרת המשמר, כבר היה לנו אחד כזה ממש לא מזמן אני חושב שפראצ'ט התחיל לרדת מהפסים- הספרים האחרונים היו לא קשורים לאף תת סדרה, וגם ספרי המשמר התחילו להיות ספרי סאם ויימס- Night Watch היה ספר ויימס הרבה יותר משהיה ספר משמר, וגם כנראה ש-Thud הולך להיות כזה איפה עוד ספר מכשפות?!

ויימס

New member
ממתי טיפאני היא סדרה???

אני זועמת. והוא מתחרפן עם ויימס יותר מדי. בסוף זה יהיה כמו סתמרוח והוא יבוא לבכות לנו שנמאס לו. לא סגור על עצמו, האיש הזה.

The Mad Hatter

New member
בדיוק מה שאני חשבתי..

בעניין ויימס. לא בעניין טיפאני. מגיעה לה סידרה! למה רק לג'וני מותר? (השוואות ויימס-סתמרוח גרמו לי לחשוב שיהיה נחמד לראות ספר משמר מאוייר. לא נגעתי עד עכשיו בעותק של הגיבור האחרון (בעצם, חוץ מפעם אחת, לפני שנתיים, אבל הספר היה מנויילן היטב) כך שאני לא יודעת איך הוא ואם ויימס מופיע בו וגם אם כן-איך זה יצא, אבל אני אוהבת את איורי ויימס של פול קידבי. יכול להיות נחמד...^_^) * ומסכימה לגמרי שצריך לצאת ספר מכשפות חדש. אני מתגעגעת קשות לאגנס. וגם לסוזאן..

למעלה