חדשות לגבי "Look Alive" DVD

itzikch

New member
חדשות לגבי "Look Alive" DVD ../images/Emo13.gif

Incubus' explosive new DVD Look Alive features footage from their groundbreaking Light Grenades Tour 2007 including multiple concert performances such as the Northerly Island show in Chicago on July 25th, 2007. The DVD also features a behind the scenes documentary with footage shot from throughout the world as well as a BONUS AUDIO CD which includes 5 Live tracks and original music interludes scored by Incubus guitarist Mike Einziger. אההה ידעתי שיהיו חלקים מהמופע של שיקגו ! אומגד ועוד בונוס דיסק אודיו !!!!!! יהיה חזק ביותר הדי וי די !!! הדי וי די יוצא ב : 27.11.07 עוד פרטים : http://www.sonymusicstore.com/store/c/Incubus/LT_talent=1009276/Look-Alive/DVD/LT_sku=130411/

rockninja

New member
הולך להיות

בנננזונה של DVD... אגב, מישהו יודע אם הם התחילו לעבוד על אלבום חדש ומתי בערך הוא אמור לצאת?

Incubus Creep

New member
בטח ברגע שהם יסיימו את סיבוב ההופעות

הם יתחילו לעבוד ברצינות על דיסק חדש. ככה זה תמיד אצלם.. נאגר להם חומר והשארה בראש ואז כשהם חוזרים מסיבוב הופעות הם מתארים את זה כך ש"השירים פשוט נשפכים החוצה"

rockninja

New member
במה? בלהקה?

תמיד אהבתי אותה... אבל בטח לא הבנתי אותך נכון?

o pie

New member
אם אני לא טועה

אתה זה שכתבת בפורום רוק אחרי הביקורת שלי על morning view שאתה תתן להם עוד הזדמנות, או משהו כזה

o pie

New member
אה מצטער,

קראתי את ההודעה שלך שוב עכשיו וראיתי שרק את האלבום לא אהבת... ושאת הלהקה אתה דווקא כן אוהב.

rockninja

New member
הו נכון נכון:)

הורדתי שוב את הדיסק ובאמת גיליתי הרבה שירים טובים שלא נתתי להם צ'אנס בפעם הראשונה (are you in, circles, לא זוכר עוד כרגע.. צריך לשמוע שוב
) את הסינגלים מאוד אהבתי כבר בזמנם באמת דיסק חמוד מאוד נחמד שיש להקה מגניבה בתקופה שלנו שעדיין חיה ולא מפסיקה להתחדש

noynav

New member
הווו נייס:)

זה 11 יום אחרי היומולדת שלי, זה אשכרה כמו לקבל מתנה מהםXD

למעלה