חדשות ליהוק-

Day Tripper9

New member
חדשות ליהוק-

Seems everyone in the Cuddy family wants to meet the good doctor's boyfriend. Wouldn't you? Following news that Candice Bergen will arrive on House in January as Cuddy's mom, Arlene, comes word that actress Paula Marshall has just been cast as Cuddy's sister, Lucinda. "Cuddy's in a relationship now and the boyfriend's meeting the family," explains executive producer David Shore, who hints at some secrecy involving Lucinda's presence. Paula, a familiar face on TV since the mid '90s, is probably best known for her roles on Gary Unmarried, Californication and Nip/Tuck. She is also expected to arrive in January. As for as-yet-unseen members of Dr. House's family paying a visit — like Mr. Grumpy's biological father — Shore says "that's something we talk about on a regular basis," but nothing's on the map just yet Copied From: http://www.spoilertv.com/2010/12/house-casting-news-cuddys-sister-cast.html#ixzz16uYHsAOo

ריקי100

New member
אני חוששת משני דברים

1. שזה יהפך להיות huddy ולא house md וזה קצת יעצבן אותי ועוד מלא צופים. הבנו שהוא במערכת יחסים אבל למה לעשות מזה אופרת סבון? אולי אני טועה פה נצטרך לראות מה יהיה.. 2. הדבר השני הוא לא חשש אלא תקווה שסטיבן פריי יגיע לתוכנית. הוא במילא מצלם עכיו סרט של גאי ריצ'י על שרלוק הולמס, הוא האח שלו.. וזה ממש מתאים פה לא?

Day Tripper9

New member
אני איתך..

אני אוהבת את קאדי אבל אני מפחדת שהמערכת יחסים הולכת להשתלט על הסדרה..שזה לא טוב גם לרייטינג וגם לעתיד הסדרה. עוד משהו שאני חייבת להגיד שמתריד אותי הוא שנראה שהכותבים מתחילים לזלזל בצופים..אם לשפוט מהעונה השישית, הכתבים לא שמים דגש על המשכיות. זה כאילו לא חשוב להם. לי אישית זה קצת מפריע שכל פעם שבא להם לספר סיפור כלשהו וזה סותר עובדות מסויימות הם מתרצים את זה בשקר "האוס שיקר" "קאדי שיקרה" וכו'.. בעונה השישית קאדי אמרה במפורש שיש לה רק אחות אחת ..ואנחנו יודעים שקוראים לה ג'וליה אז מה פתאום עכשיו יש לה (עוד) אחות בשם לוסינדה?! (שם מזעזע דרך אגב).. וכן בבקשה. אני אהיה יותר מאושרת אם סטיבן ישחק בהאוס. (בתור מטופל במרפאה אולי?)

למעלה