חדשות לינקין פארק

lp2002

New member
חדשות לינקין פארק

שלום והרי החדשות. לינקין פארק באופן רשמי זכו בתואר אלבום להקת הרוק הכי נמכר בעולם בפרסי עולם המוזיקה שנערכו במונקו לינקין פארק גם זכו בתור בפרס להקת ה הניו-מאטל/רוק אלטרנטיבי הכי טובה בפרסי Echo 2002 שנערכו בגרמניה ועוד פרסים כנראה לינקין פארק יש שני מעמדויות בפרסי מפעל המוזיקה ההולנדי הם מועמדים לשתי קטגוריות Best International Rockgroup ו Best International Video בסוף הוחלט לשחרר את אלבום הרימקסים של לינקין פארק בסביבות יוני

lp2002

New member
זה בכלל היה מופנה למעריצי הלהקה :)

אז אל תיקרא בפעם הבאה

Zoey Z

New member
אני בת!!!!!!!!!!!!

ולמי מגיע כל הכבוד.....? (*
*) זואי. <אני בת!!!!! לפי הפעם האחרונה שבדקתי......>

אוי באמת

אז אוקיי, זואי, לא ברור כרגע אם את אוהבת את לינקין פארק או לא.. תשמעי גם לא כל כך מעניין... אבל די לרדת על כל פיפס קטן שמצייצים פה!!! רדי מזה למה את חייבת להגיב לכל שטות קטנה ובכזה זלזול? על שגיאות כתיב גם אני הייתה מגיבה כמוך. אבל זה פורום לינקין פארק, הוא הודיע שהם זכו בפרס הרוק הכי טוב או משהו כזה, זו חלק מהכוונה של הפורום הזה! חדשות וכאלה על הלהקה. מי שאת שתגיבי ככה? לא מעניין אותך- אל תגיבי! מכירה את האמרה "אם אין לך משהו נחמד להגיד- תשתוק" ? או במקרה הזה תשתקי תיישמי אותה טוב טוב. ביי

....

הודעות חסרות תועלת? כל תגובה קטנה שלך זה חסר תועלת, את ממש מגיבה לכל דבר מטומטם , אם באמת לא היית מגיבה להודעות "חסרות תועלת" אז גם לזו לא היית מגיבה.

למעלה