חדשות לי (מעניינות ומפתיעות):

ronaldiniho3

New member
חדשות לי (מעניינות ומפתיעות):

שימו לב איזה שירים ועם מי (בדגש על עם מי) יהיו באלבום הבא של לי ריאן: Peaches - featuring Jennifer Hudson אני אישית שמעתי את השיר הזה, שיר נפלא... Time Flies - featuring Nelly Furtado שמעתי גם אותו, איפה בדיוק נלי פורטדו שם? אולי תצא גרסה חדשה לשיר.. אבל, שני השירים הכי מפתיעים, שימו לב: Son of God-featuring Justin Timberlake עם ג'סטין- לא פחות ולא יותר!!! ו- Like You Do- featuring Jay-Z עם ג'יי זי!!!

lidor love lee

New member
יאאא הלוואי זה יהיה עם ג'סטין ונלי פורטדו

inbal287

New member
../images/Emo2.gif

מצד אחד - וואו, כל הכבוד! כאילו, הם אמנים ברמה בינלאומית, מוערכים ומוכרים בטירוף ככה שזה רק יכול לעזור לו. ובכלל, זה שהוא עובד איתם
! מצד שני - עם השיתופי פעולה האלה אני מניחה באיזה סגנון יהיה האלבום ואממ... לא נראה לי שאני אוהב אותו. בכל מקרה, מפתיע! שיהיה לו בהצלחה... יהיה מעניין לראות מה יצא מזה בכל זאת. תודה
.

ronaldiniho3

New member
אולי שינוי סגנון יהיה מה שיביא לו הצלחה?

הרי בלשון המעטה, האלבום הראשון שלו לא ממש הצליח

danielle23

New member
אין מצב! OMG! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

וואו! הלוואי. זה גם מאוד יעזור לברים את הקריירה שלו
תודה

ronaldiniho3

New member
אם זה באמת נכון, ובאמת יקרה

כמו שאמרו פה, זה באמת יכול להרים ובגדול את הקריירה הדי צולעת שלו... רק לא מתחבר לי דואט עם ג'יי זי... זה יכול לעזור לו, אבל שניהם כאלה כ"כ שונים...

danielle23

New member
הדואט עם ג'יי זי יכול להיות מאוד מעניין

אני ממש אוהבת את ג'יי זי, והשילוב שלו ושל לי צריך להיות מיוחד ומעניין, ולפי מה ששמתי לב, כל אמן שג'יי זי עבד איתו, יצאו שירים מעולים.

lidor love lee

New member
דווקא זה יכול להיות מעניין יש גם איזה שיר

שלי שר אותו עם מישו בשם jadakiss קוראים לשיר why וזה ממש לא סיגנון של לילוש אבל יפה

למעלה