חדשות לקראת הוואלטה....

חדשות לקראת הוואלטה....

התחילו להתפרסם סגלים רשמיים, ומספרי המובילים בוואלטה. הראס כמובן מספר 1, ואלוורדה מספר 11, קונאגו יהיה 151 ווינוקורוב יהיה מספר 181. המספרים ב-cycling4all כנראה שלא סופיים (לא נראה לי שמייקל ברי יהיה המוביל של פוסטל).

natyh

New member
היראס ואנחל וויסקוסיו

יאיר מהי החשיבות של אנחל להיראס ??? בטור לאחר שאנחל פרש היראס התקשה ולבסוף נאלץ לפרוש , האם אכן הוא הפועל המטפס החשוב ביותר שם בליברטי ??? נתי

natyh

New member
האם זו תהיה הוולטה

של סניור דובאל ??? בלוקי ופרדיגרו יחד ??? המחלים והמפתיע . נתי

natyh

New member
קלמה ???

הרכב מוזר מאד של קלמה : דוד בלנקו ???? נעלם . אדולפו גרסייה ??? נעלם . אלדיו חימנז ודוד לטסה השמות של הגיבורים החדשים וחוזה קאיטנו חוליה שעכשיו הוא ותיק מה הם מתכננים שם ??? נתי.

השאלה היא כמה משמעת תהיה

ליברטי אינה הדואר (תגליות). איסדרו נוסאל כפה טקטיקה על הקבוצה (אז אונסה) שלקח את הזהובה בזכות ביצועי על בנג"ש של הוואלטה. אם הקבוצה תהיה ממוקדת לחלוטין בניצחון של הראס אז יש לו צוות מעולה. לפי הרשימה (הלא סופית המופיעה בסייקל4אול) יהיו שם גם גלדיאנו,הרוסקה,סראנו ולא רק אנחל. אנחל הוא נקודת נאמנות עליה יכול לסמוך הראס גם ללא משמעת גורפת. יש לו עונה לא רעה (מקום 10 בליאז בסטון ליאז, 9 בטיראנו אדריאטקו, רביעי בגראנד פרי מיגל אינדוריאן, ביוני הוא ניצח בשני קטעים של EUSKAL BIZIKLETA) אבל בטור הוא פרש ומאז לא ראיתי ביצוע מרשים שלו. והשאלה העיקרית היא איזה הראס נראה בוואלטה.

natyh

New member
יש לו

גם את קולדו חיל , שהוא מצויין . איזה היראס נראה בוולטה ??? אני יכול לענות כבר מעכשיו , אבל אשתוק . למה לחמם את העניינים . אבל בא נקוה שאת הוולטה הוא יסיים . נתי

קבוצה מעניינת לפאסה בורטולו

דומה לקבוצה של הג'ירו לפני שנה. איטור גונזלס ופריגו בשביל הכללי. פטאקי והיתר בשביל המיאוצים. יש להם גם את הרכש האמריקאי הצעיר טום דניאלסון. אבל, נראה לי שהוא מגיע כמתלמד ביחוד בשביל לצבור נסיון. גם פריגו וגונזלס יתקשו להתמודד על התואר הכללי. גונזלס בגלל שהמסלול ההררי לא משחק לטובתו ופריגו בגלל שכנראה הוא לא בנוי למרוצים של שלושה שבועות.

עלית על אחת הנקודות שתפסו לי...

את העין. איטור גונזאלס כרגע לא רשום בהרכב של פאסה. פריגו ודריו סיוני (צ'יוני או שיוני תחליטו אתם איך קוראים לו) רשום כרוכבים של פאסה לדרוג הכללי. אני מאמין שההרכב ישתנה ואיטור גונזאלס (שנראה לא רע בטור) יהיה בוואלטה. ואם גם גונזאלס גם פריגו וגם צ'יוני יגעיו לוואלטה, אז יש סיכוי שפאסה תלך חזק על הדרוג הכללי. מבחינת הספרינטרים, אני מחכה כבר הרבה זמן לראות אותם מתמודדים ראש בראש- אלסנדרו פטאקי נגד מקס ואן האסוויק. גם בטי מובייל יש הפתעה: אריק צאבל לא בטוח בהרכב של הקבוצה. ולצערי גם סנטי בוטרו עדיין לא רשום כמשתתף. אבל וינו וקאדל אוונס יבטיחו טי מובייל חזקה ביותר בוואלטה.

Mont Ventoux

New member
פוסטל בוואלטה

דווקא נראה לי שיכול להיות מעניין לראות אותם סוף סוף בלי מוביל מובהק. נראה כי הם ילכו יותר על נסיונות לנצח קטעים - בין השאר עם ואן הייסוויק. יכול מאד להיות שלדירוג הכללי בלטרן יהיה הרוכב המרכזי.

גם אצל פוסטל "חסר" רוכב בהרכב...

אזבדו לא רשום. אני מאמין שזה לא ההרכב הסופי ואזבדו כן יהיה בוואלטה. ואז יכול להיות מצב מרתק שלפוסטל יהיו 3 רוכבים בעלי שאיפות בדרוג הכללי: בלטרן, אזבדו ולנדיס. בכל מקרה הרשימה הזו היא ממש לא סופית, וכנראה שיהיו בה עוד מספר שינויים.

למעלה